Запознаване с началната страница

Запознаване с началната страница

Научете как да сваляте, да получавате повече информация, или да изключвате изображението за начална страница на Bing.

За да ви помогне да откриете света около вас, Bing има всеки ден ново изображение, видеоклип или панорама в началната си страница.

Научете повече за темата

За да научите повече за темата на изображението, видеоклипа или панорамата на деня, поставете мишката върху него, за да откриете активните елементи. Всеки активен елемент съдържа информация за темата и връзка, за да научите още допълнителни неща.

Начална страница на с поле за търсене

Получаване на информация

За информация относно изображението, видеоклипа или панорамата посочете иконата за информация в долния десен ъгъл на изображението.

Изтегляне на изображението от началната страница

Можете да изтеглите повечето изображения на деня от началната страница. За да изтеглите изображение, щракнете върху иконата за изтегляне в долния десен ъгъл на изображението.

Преглед на предишни изображения

Щракнете върху стрелките назад и напред в долния десен ъгъл на изображението, за да видите изображенията за последните седем дни.

Включване и изключване на изображението

  • За да виждате сив фон вместо изображението на началната страница за деня, използвайте тази връзка, за да го изключите.
  • За да виждате изображението на началната страница за деня вместо сивия фон, използвайте тази връзка, за да го включите.

Задаване на Bing като начална страница и търсачка

Използвайте тези връзки, за да задаване на Bing.com като начална страница и направете Bing да бъде търсачката за този браузър. Ако Bing не може автоматично да зададе началната страница или търсачката, следвайте инструкциите на екрана.

Бъдете актуални

За да получавате актуализации за началната страница и други новини за Bing, харесайте Bing във Facebook или последвайте Bing в Twitter.

Възможно е някои функции и функционалности, описани тук, да не се предлагат във вашата страна или регион.

See more videos...