Влизане в и излизане от Bing за бизнеса

Влизане в и излизане от Bing за бизнеса

Как да влизате в и да излизате от Bing за бизнеса

След като системният администратор ви е добавил като потребител на Bing за бизнеса, можете да използвате своя служебен или учебен акаунт за влизане.

Влизане в Bing за бизнесаexpando image

Ако вече сте влезли в някое приложение на Office 365, ще бъдете автоматично вкарани в Bing за бизнеса, когато отидете на Bing.com.

  1. Щракнете върху Влизане или Влезте, за да видите бизнес резултатите в горния десен ъгъл на която и да е страница на Bing.com.

    Ако не виждате тези опции за влизане, отидете на https://www.bing.com/business, за да влезете.

  2. В менюто на акаунта щракнете върху Свързване до Служебен или учебен акаунт.
  3. При подкана изберете акаунта, в който искате да влезете, или въведете вашия имейл адрес и парола. Обикновено това е същият акаунт, който използвате за влизане в приложенията на Office 365, като напр. Outlook в уеб (OWA) или SharePoint.
Излизане от Bing за бизнесаexpando image
  • Щракнете върху вашето име в горния десен ъгъл на която и да е страница на Bing.com, след това в менюто на акаунта щракнете върху Излизане до Служебен или учебен акаунт.
Превключване на Акаунт в Microsoftexpando image
  • За да превключите на Акаунт в Microsoft, щракнете върху вашето име в горния десен ъгъл на която и да е страница на Bing.com, след това в менюто на акаунта щракнете върху Превключване на до Акаунт в Microsoft.
Бележки
  • Bing.com записва състоянието на вашия служебен или учебен акаунт в бисквитка на браузъра независимо дали сте влезли в системата, или сте излезли от нея. Ако изтриете бисквитките, следващия път, когато отидете на Bing.com, ще бъдете автоматично вкарани във вашия служебен или учебен акаунт.
  • Ако сте влезли в Bing за бизнеса, някои функции, като напр. Bing Интереси и Microsoft Награди, могат да имат различно поведение или да не са достъпни.

Свързани теми

Как Bing за бизнеса защитава вашата информация
Търсене с Bing за бизнеса
Изпращане на обратна връзка за Bing за бизнеса

See more videos...