Как Bing за бизнеса защитава вашата информация

Как Bing за бизнеса защитава вашата информация

Научете всички начини, които Bing за бизнеса използва, за да гарантира сигурността на вашето бизнес съдържание и информация.

Bing за бизнеса използва няколко различни метода, за да гарантира сигурността на вашето бизнес съдържание и информация:

  • Bing за бизнеса резултатите идват директно от същия надежден облак, използван от Office 365. Bing не съхранява никакво ваше бизнес съдържание или информация в нашия публичен уеб индекс.
  • Можете да виждате само вашите бизнес резултати, когато сте влезли в системата с вашия служебен и учебен акаунт.
  • Bing за бизнеса ще върне само информация и файлове от SharePoint или OneDrive за бизнеса, които имате разрешение да виждате. Може да имате разрешение, понеже сте създали файловете или информацията, те са били споделени с вас или с по-голяма група, включваща вас, или са били съхранени в папки или местоположения, до които имате разрешение за достъп.
  • Bing не използва вашите търсения с Bing за бизнеса, за да подобри публичните резултати, както и вашите търсения не биват използвани за подобряване на търсачката Bing.
  • Когато използвате Bing за бизнеса, Bing не допуска рекламиращи компании да се насочват към вас или други хора във вашата организация.
  • Изпратената от вас обратна връзка за резултатите от Bing за бизнеса не се споделя с Bing, само определени хора от вашата организация могат да я виждат.

Свързани теми

За Bing за бизнеса
Влизане в Bing за бизнеса

See more videos...