Търсене с Bing за бизнеса

Търсене с Bing за бизнеса

Откривайте сайтове и инструменти, хора и файлове, като търсите с Bing за бизнеса.

Ако вече сте влезли в някое приложение на Office 365, ще бъдете автоматично вкарани в Bing за бизнеса, когато отидете на Bing.com. С Bing за бизнеса можете да откривате отметки към вътрешни сайтове, информация за колеги и други хора във вашата организация, както и файлове, съхранени в SharePoint и OneDrive за бизнеса на вашата организация.

Търсене на сайтове и инструментиexpando image

Назначените във вашата организация администратори и редактори създават и публикуват отметки към сайтове, инструменти и други ресурси. Резултатите с отметки включват кратко описание на сайта или ресурса, както и връзка към него. Организациите обикновено създават отметки за следните търсения: обезщетения, човешки ресурси, пътуване, ИТ, поддръжка, резервации за почивка. Но тъй като отметките са управляват от вашата организация, те могат да бъдат променяни и тези примерни търсения да не връщат резултати.

 1. Отидете на Bing.com и при необходимост влезте във вашия служебен или учебен акаунт.
 2. Въведете вашето търсене в полето за търсене.
 3. Най-отгоре на страницата с резултати или на колоната вдясно се появява резултат с отметка към Bing за бизнеса. Под него се появяват и други резултати. Тези резултати не са специфични за вашата организация, а са публични.
Търсене на хораexpando image

Резултатите за хора предоставят подробности за отделни лица във вашата организация, включително тяхното име, имейл, звание или роля, както и местонахождение на офиса. Можете също да:

 • им се обаждате, да им пишете имейли или съобщения, като използвате наличните връзки
 • да виждате файловете, които наскоро са споделяли с вас
 • преглеждате техните организационни графици и групи в Outlook, на които са членове

Информацията, която ще виждате, може да се различава от описаната тук. Администраторите във вашата организация определят съдържанието, което се появява в резултатите от Bing за бизнеса.

 1. Отидете на Bing.com и при необходимост влезте във вашия служебен или учебен акаунт.
 2. В полето за търсене въведете името на човека, когото искате да намерите.

  Включването на малкото и фамилното име едновременно ще върне най-добрия резултат, но ако знаете само част от името, Bing за бизнеса ще ви покаже резултата, който най-добре съответства на вашето търсене и, при възможност, ще предложи да ви покаже още резултати.

 3. Най-отгоре на страницата с резултати или на колоната вдясно се появява резултат за хора от Bing за бизнеса. Под него се появяват и други резултати. Тези резултати не са специфични за вашата организация, а са публични.

  В някои случаи, например когато някое име много често се търси в интернет, резултатът за хора може да не се появи автоматично. За да го видите, изберете Хора от менюто на Бизнес резултати в горния десен ъгъл на страницата.

Търсене на файловеexpando image

Резултатите за файлове включват името на файла и местоположението му, евентуално и кратък фрагмент от съдържанието му, както и кой и кога последно го е променял. Можете да намирате файлове в SharePoint и OneDrive за бизнеса, като поддържаните типове файлове включват:

 • Word документи
 • Excel електронни таблици
 • PowerPoint презентации
 • Visio файлове
 • PDF
 • OneNote бележници

Резултатите с файлове са подредени по тип:

 • Лични: наскоро създадени, променяни или преглеждани от вас файлове, съответстващи на вашето търсене
 • Всички резултати: всички съответстващи файлове от SharePoint на вашата организация и OneDrive за бизнеса, които имате разрешение да виждате
 1. Отидете на Bing.com и при необходимост влезте във вашия служебен или учебен акаунт.
 2. В полето за търсене въведете „документи за“ и съответните термини за търсене.

  Въвеждането на „документи за данъчни закони“ например ще върне като резултат всички споделени с вас файлове, отнасящи се до данъчните закони.

 3. Можете също да видите резултати за файлове, като въведете съответстващо търсене и изберете Файлове от менюто на Бизнес резултати в горния десен ъгъл на страницата.
 4. Най-отгоре на страницата с резултати се появява резултат за файлове от Bing за бизнеса. Под него се появяват и други резултати. Тези резултати не са специфични за вашата организация, а са публични.
Бележка

Ако сте влезли в Bing за бизнеса, някои функции, като напр. Bing Интереси и Microsoft Награди, могат да имат различно поведение.

Свързани теми

Влизане в Bing за бизнеса
Как Bing за бизнеса защитава вашата информация
Изпращане на обратна връзка за Bing за бизнеса

See more videos...