Activació i desactivació de l'historial de cerca

Activació i desactivació de l'historial de cerca

Com veure l'historial de cerca, esborrar-lo, activar-lo o desactivar-lo.

L'historial de cerca mostra el que has cercat, les dates de les cerques i els llocs que has visitat. També pot millorar els resultats de la teva cerca a partir dels resultats que has seleccionat.

Desactiva l'historial de cercaexpando image

Quan l'historial de cerca està desactivat, no s'hi afegeix res. L'historial existent no se suprimeix. Per suprimir-lo, l'has d'esborrar.

Nota

Si no pots desactivar l'historial de cerca, habilita JavaScript i les galetes al navegador i torna a provar-ho.

Activa l'historial de cercaexpando image
Esborra l'historial de cercaexpando image
  • Per esborrar només una cerca de l'historial, a la pàgina Historial de cerca, fes clic a la X per a la cerca que vols eliminar.
  • Per esborrar tot l'historial de cerca, a la pàgina Historial de cerca, fes clic a Esborra-ho tot.
Consulta l'historial de cercaexpando image
  1. Fes clic a la icona de configuració que hi ha a la cantonada superior dreta de la pàgina i, després, fes clic a Historial al costat esquerre de la pàgina.
  2. Per veure l'historial per tipus o data, utilitza els menús situats sobre l'historial de cerca.

Pot ser que algunes característiques i funcions que es descriuen aquí no estiguin disponibles al teu país o regió.

Temes relacionats

Activació i desactivació dels suggeriments de cerca
Bloqueig del contingut per a adults amb la Cerca segura

See more videos...