Quant a la visualització prèvia privada del Bing per a empreses

Quant a la visualització prèvia privada del Bing per a empreses

Quant a la visualització prèvia privada del Bing per a empreses

La visualització prèvia privada del Bing per a empreses és una manera senzilla i segura de trobar la informació que necessites quan treballes. Tant si cerques persones, fitxers, organigrames o llocs web interns, el Bing per a empreses agrupa tota aquesta informació en una experiència de cerca ràpida i ben coneguda.

Amb el Bing per a empreses trobaràs el següent:

  • Adreces d'interès que enllacen amb les eines i els recursos de la teva organització
  • Informació sobre els companys de feina i sobre altres persones de la teva organització
  • Detalls sobre els grups de l'Outlook de la teva organització, incloent-hi els propietaris i els membres
  • Fitxers emmagatzemats al SharePoint i al OneDrive for Business

Només podràs veure informació de la teva organització quan hagis iniciat la sessió al Bing amb el teu compte laboral o acadèmic. Sol ser el mateix compte que fas servir per iniciar la sessió a les aplicacions de l'Office 365, com ara l'Outlook al web (OWA) o el SharePoint. A més a més, el Bing per a empreses només mostrarà la informació i els fitxers del SharePoint o del OneDrive for Business que tinguis permís per visualitzar. Pot ser que tinguis aquest permís perquè hagis creat els fitxers o la informació, perquè algú els hagi compartit amb tu o amb un grup que t'inclogui o perquè estiguin emmagatzemats en carpetes o en ubicacions a què tens permís d'accés.

Temes relacionats

Com protegeix la informació el Bing per a empreses
Inici de la sessió al Bing per a empreses

See more videos...