Inici i tancament de sessió del Bing per a empreses

Inici i tancament de sessió del Bing per a empreses

Com s'inicia i com es tanca la sessió del Bing per a empreses.

Després que l'administrador del sistema t'hagi afegit com a usuari del Bing per a empreses, pots fer servir el teu compte laboral o acadèmic per iniciar-hi la sessió.

Inici de la sessió al Bing per a empresesexpando image

Si ja has iniciat la sessió en qualsevol aplicació de l'Office 365, iniciaràs la sessió automàticament al Bing per a empreses quan vagis a Bing.com.

  1. A l'extrem superior dret de qualsevol pàgina de Bing.com, fes clic a Inicia la sessió o a Inicia la sessió per veure els resultats de l'empresa.

    Si no veus aquestes opcions d'inici de sessió, vés a https://www.bing.com/business per iniciar la sessió.

  2. Al menú del compte, al costat de Compte de la feina o de l'escola, fes clic a Connecta't.
  3. Si se't demana, tria el compte amb què vols iniciar la sessió o introdueix la teva adreça electrònica i la contrasenya. Sol ser el mateix compte que fas servir per iniciar la sessió a les aplicacions de l'Office 365, com ara l'Outlook al web (OWA) o el SharePoint.
Tancament de la sessió del Bing per a empresesexpando image
  • A l'extrem superior dret de qualsevol pàgina de Bing.com, fes clic al teu nom i, a continuació, al menú del compte, al costat de Compte de la feina o de l'escola, fes clic a Tanca la sessió.
Canvi a un Compte de Microsoftexpando image
  • Per canviar a un Compte de Microsoft, a l'extrem superior dret de qualsevol pàgina de Bing.com, fes clic al teu nom i, a continuació, al menú del compte, al costat de Compte de Microsoft fes clic a Canvia a.
Notes
  • Bing.com desa l'estat del teu compte laboral o acadèmic (sessió iniciada o sessió tancada) en una galeta del navegador. Si suprimeixes les galetes, la propera vegada que vagis a Bing.com, s'iniciarà automàticament la sessió al teu compte laboral o acadèmic.
  • Quan tinguis la sessió iniciada al Bing per a empreses, pot ser que algunes característiques, com ara els Interessos del Bing i el Microsoft Rewards, es comportin de manera diferent o no estiguin disponibles.

Temes relacionats

Com protegeix la informació el Bing per a empreses
Cerca amb el Bing per a empreses
Enviament de comentaris sobre el Bing per a empreses

See more videos...