Com protegeix la informació el Bing per a empreses

Com protegeix la informació el Bing per a empreses

Descobreix com el Bing per a empreses s'assegura que el contingut i la informació de la teva empresa quedin protegits.

El Bing per a empreses fa servir diversos mètodes per garantir la protecció del contingut i de la informació de la teva empresa:

  • Els resultats del Bing per a empreses s'obtenen directament del mateix núvol de confiança utilitzat per l'Office 365. El Bing no emmagatzema el contingut ni la informació de la teva empresa en el seu índex web públic.
  • Només podràs veure els resultats de la teva empresa quan hagis iniciat la sessió amb el teu compte laboral o acadèmic.
  • El Bing per a empreses només mostrarà la informació i els fitxers del SharePoint o del OneDrive for Business que tinguis permís per visualitzar. Pot ser que tinguis aquest permís perquè hagis creat els fitxers o la informació, perquè algú els hagi compartit amb tu o amb un grup que t'inclogui o perquè estiguin emmagatzemats en carpetes o en ubicacions a què tens permís d'accés.
  • El Bing no fa servir les cerques que facis al Bing per a empreses per millorar els resultats públics i les teves cerques no s'utilitzen per millorar el motor de cerca del Bing.
  • Quan facis servir el Bing per a empreses, el Bing no permetrà als anunciants adreçar-se específicament a tu ni a ningú de la teva organització.
  • Els comentaris que enviïs sobre els resultats del Bing per a empreses no es comparteixen amb el Bing i només els podran veure les persones que formen part de la teva organització.

Temes relacionats

Quant al Bing per a empreses
Inici de la sessió al Bing per a empreses

See more videos...