Cerca amb el Bing per a empreses

Cerca amb el Bing per a empreses

Troba llocs, eines, persones i fitxers quan facis cerques amb el Bing per a empreses.

Si ja has iniciat la sessió en qualsevol aplicació de l'Office 365, iniciaràs la sessió automàticament al Bing per a empreses quan vagis a Bing.com. Amb el Bing per a empreses, podràs trobar adreces d'interès de llocs i eines interns, informació sobre els companys de feina i altres persones que formen part de la teva organització, i fitxers emmagatzemats al SharePoint i al OneDrive for Business de l'organització.

Cerca de llocs i d'einesexpando image

Els administradors i editors designats de l'organització creen i publiquen adreces d'interès de llocs, d'eines i d'altres recursos. Els resultats de les adreces d'interès inclouen una descripció breu del lloc o el recurs i un enllaç a aquest lloc o recurs. Les organitzacions solen crear adreces d'interès per a aquestes cerques: prestacions, recursos humans, viatges, assistència de TI, reserva de vacances. No obstant això, com que l'organització administra aquestes adreces d'interès, poden variar i pot ser que amb aquestes cerques d'exemple no s'obtingui cap resultat.

 1. Vés a Bing.com i inicia-hi la sessió amb el teu compte laboral o acadèmic, si cal.
 2. Al quadre de cerca, introdueix la cerca.
 3. Un resultat d'adreça d'interès del Bing per a empreses es mostra a la part superior de la pàgina de resultats o a la part superior de la columna dreta. Veuràs altres resultats del web a sota. Aquests resultats no són de la teva organització, sinó que són resultats públics.
Cerca de personesexpando image

Els resultats de persones proporcionen detalls sobre una persona de la teva organització, incloent-hi el nom, l'adreça electrònica, el càrrec o la funció, i la ubicació de la seva oficina. També pots fer el següent:

 • Trucar, enviar un correu electrònic o enviar un missatge a aquesta persona mitjançant els enllaços disponibles
 • Veure els fitxers que ha compartit amb tu recentment
 • Veure el seu organigrama i els grups de l'Outlook a què pertany

Els tipus d'informació que veuràs podrien diferir d'aquesta descripció. Els administradors de l'organització decideixen quin serà el contingut que es mostri als resultats del Bing per a empreses.

 1. Vés a Bing.com i inicia-hi la sessió amb el teu compte laboral o acadèmic, si cal.
 2. Al quadre de cerca, introdueix el nom de la persona que vols trobar.

  Si hi inclous el nom i els cognoms s'obtindrà el millor resultat, però si només coneixes una part del nom d'aquesta persona, el Bing per a empreses et mostrarà el resultat que millor coincideixi amb la cerca i, si és possible, t'oferirà la possibilitat de veure més resultats.

 3. Un resultat de persones del Bing per a empreses es mostra a la part superior de la pàgina de resultats o a la part superior de la columna dreta. Veuràs altres resultats del web a sota. Aquests resultats no són de la teva organització, sinó que són resultats públics.

  En alguns casos, per exemple, quan un nom és una cerca molt habitual a Internet, pot ser que el resultat de persones no es mostri automàticament. Per veure'l, a l'extrem superior dret de la pàgina, al menú Resultats d'empreses, selecciona Persones.

Cerca de fitxersexpando image

Els resultats de fitxers inclouen el nom i la ubicació de cada fitxer i també podrien incloure un petit fragment del contingut i l'autor i la data de l'última modificació. Es poden cercar fitxers emmagatzemats al SharePoint i al OneDrive for Business. Els tipus de fitxer compatibles són:

 • Documents del Word
 • Fulls de càlcul de l'Excel
 • Presentacions del PowerPoint
 • Fitxers del Visio
 • Fitxers PDF
 • Llibretes del OneNote

Els resultats de fitxers s'organitzen en funció del tipus:

 • Personal: són els fitxers que has creat, modificat o visualitzat recentment i que coincideixen amb la teva cerca.
 • Tots els resultats: són tots els fitxers coincidents del SharePoint i del OneDrive for Business de la teva organització que tens permís per visualitzar.
 1. Vés a Bing.com i inicia-hi la sessió amb el teu compte laboral o acadèmic, si cal.
 2. Al quadre de cerca, introdueix "documents sobre" i els termes de cerca rellevants.

  Per exemple, si introdueixes "documents sobre codis tributaris" al quadre de cerca, es mostraran els fitxers compartits amb tu que estiguin relacionats amb aquest tema.

 3. També pots veure resultats de fitxers si introdueixes una cerca rellevant i, a l'extrem superior dret de la pàgina, al menú Resultats d'empreses, selecciones Fitxers.
 4. Un resultat de fitxers del Bing per a empreses es mostra a la part superior de la pàgina de resultats. Veuràs altres resultats del web a sota. Aquests resultats no són de la teva organització, sinó que són resultats públics.
Nota

Quan tinguis la sessió iniciada al Bing per a empreses, pot ser que algunes característiques, com ara els Interessos del Bing i el Microsoft Rewards, es comportin de manera diferent.

Temes relacionats

Inici de la sessió al Bing per a empreses
Com protegeix la informació el Bing per a empreses
Enviament de comentaris sobre el Bing per a empreses

See more videos...