Rapportér en bekymring

Rapportér en bekymring

Oplysninger om, hvordan du rapporterer stødende resultater, bekymringer relateret til immaterielle rettigheder eller andre problemer med et websteds indhold.

Hvis du har en bekymring om bestemte URL-adresser eller andre oplysninger, der findes i søgeresultater, kan du rapportere dem til Bing. Når du rapporterer en bekymring, medfører det ikke nødvendigvis, at en URL-adresse fjernes fra søgeresultaterne. Bing begrænser fjernelse af søgeresultater til et snævert udvalg af omstændigheder og betingelser for at undgå at begrænse Bing-brugernes adgang til relevante oplysninger.

Note

Bing har ikke kontrol over det indhold, websteder publicerer, eller som vises i Bing-søgeresultater. Hvis du vil sikre dig, at indholdet fjernes fra søgeresultaterne, skal du kontakte webmasteren for det websted, der har publiceret indholdet, og anmode om, at indholdet slettes eller fjernes. Selv hvis Bing fjerner URL-adressen fra søgeresultater, vil den fortsat eksistere, og den kan findes ved at gå direkte til webadressen, indtil webmasteren fjerner indholdet fra webstedet.

See more videos...