Log på og af Bing for business

Log på og af Bing for business

Sådan logger du på og af Bing for business.

Når din systemadministrator har tilføjet dig som Bing for business-bruger, kan du bruge din arbejds- eller skolekonto til at logge på.

Log på Bing for businessexpando image

Hvis du allerede er logget på et Office 365-program, bliver du automatisk logget på Bing for business, når du går til Bing.com.

  1. Øverst til højre på en side under Bing.com skal du klikke på Log på eller Log på for at se virksomhedsresultater.

    Hvis du ikke ser disse muligheder for at logge på, skal du gå til https://www.bing.com/business for at logge på.

  2. I kontomenuen skal du ud for Arbejds- eller skolekonto klikke på Opret forbindelse.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge den konto, du vil logge på, eller indtaste din mailadresse og din adgangskode. Dette vil normalt være den samme konto som den, du bruger til at logge på Office 365-programmer som f.eks. Outlook on the web (OWA) eller SharePoint.
Log af Bing for businessexpando image
  • I det øverste højre hjørne på en side under Bing.com skal du klikke på dit navn og derefter klikke på Log af ud for Arbejds- eller skolekonto i kontomenuen.
Skift til en Microsoft-kontoexpando image
  • Hvis du vil skifte til en Microsoft-konto, skal du i det øverste højre hjørne på en side under Bing.com klikke på dit navn og derefter klikke på Skift til ud for Microsoft-konto i kontomenuen.
Noter
  • Bing.com gemmer status for din abejds- eller skolekonto (logget på eller logget af) i en browsercookie. Hvis du sletter dine cookies, vil du automatisk blive logget på din abejds- eller skolekonto, næste gang du går til Bing.com.
  • Når du er logget på Bing for business, vil visse funktioner som f.eks. Bing Interesser og Microsoft Rewards muligvis fungere anderledes, eller de vil ikke være tilgængelige.

Relaterede emner

Sådan beskytter Bing for business dine oplysninger
Søg med Bing for business
Send feedback om Bing for business

See more videos...