Sådan beskytter Bing for business dine oplysninger

Sådan beskytter Bing for business dine oplysninger

Få mere at vide om alle de ting, Bing for business gør for at sikre, at dit virksomhedsindhold og dine oplysninger er beskyttet.

Bing for business bruger forskellige metoder til at sikre, at dit virksomhedsindhold og dine oplysninger er beskyttet:

  • Resultater fra Bing for business kommer direkte fra den samme pålidelige sky, som Office 365 bruger. Bing gemmer ikke dit virksomhedsindhold eller dine oplysninger i vores offentlige webindeks.
  • Du kan kun se dine virksomhedsresultater, når du er logget på med din arbejds- eller skolekonto.
  • Bing for business vil kun returnere oplysninger og SharePoint- eller OneDrive for Business -filer, som du har tilladelse til at se. Du kan have tilladelser, fordi du har oprettet filerne eller oplysningerne, fordi de er blevet delt med dig eller med en større gruppe, som du er en del af, eller fordi de er gemt i mapper eller på steder, som du har tilladelse til at få adgang til.
  • Bing bruger ikke dine Bing for business-søgninger til at forbedre offentlige resultater, og dine søgninger bruges ikke til at forbedre Bing-søgemaskinen.
  • Når du bruger Bing for business, lader Bing ikke annoncører henvende sig til dig eller andre i din organisation.
  • Når du sender feedback om Bing for business-resultater, bliver din feedback ikke delt med Bing – det er kun personer i din organisation, der kan se den.

Relaterede emner

Om Bing for business
Log på Bing for business

See more videos...