Søg med Bing for business

Søg med Bing for business

Find websteder og værktøjer, personer og filer, når du søger med Bing for business.

Hvis du allerede er logget på et Office 365-program, bliver du automatisk logget på Bing for business, når du går til Bing.com. Med Bing for business kan du finde bogmærker til interne websteder og værktøjer, oplysninger om kolleger og andre personer i din organisation samt filer, der er gemt på din organisations SharePoint og OneDrive for Business.

Søg efter websteder og værktøjerexpando image

Udpegede administratorer og redaktører i din organisation opretter og udgiver bogmærker til websteder, værktøjer og andre ressourcer. Bogmærkeresultaterne omfatter en kort beskrivelse af webstedet eller ressourcen samt et link til den. Organisationer opretter ofte bogmærker for disse søgninger: personalegoder, HR, rejser, it-support, planlæg ferie. Disse bogmærker administreres af din organisation, og de kan variere. Det er derfor ikke sikkert, at disse eksempelsøgninger returnerer nogen resultater.

 1. Gå til Bing.com, og log på med din arbejds- eller skolekonto, hvis der er behov for det.
 2. Indtast din søgning i søgefeltet.
 3. Et Bing for business-bogmærkeresultat vises øverst på siden med resultater eller øverst i den højre kolonne. Andre webresultater vises under det. Disse resultater er ikke specifikke for din organisation, men offentlige resultater.
Søg efter personerexpando image

Personresultater indeholder oplysninger om en person i din organisation, herunder vedkommendes navn, mailadresse, stilling eller rolle samt kontorplacering. Du kan også:

 • Ringe, sende en mail eller sende en besked til vedkommende ved hjælp af de links, der stilles til rådighed
 • Se filer, som de har delt med dig for nylig
 • Se deres organisationsdiagram og Outlook-grupper, som de er medlem af

De typer oplysninger, du ser, kan afvige fra denne beskrivelse. Administratorer i din organisation bestemmer det indhold, der vises i Bing for business-resultater.

 1. Gå til Bing.com, og log på med din arbejds- eller skolekonto, hvis der er behov for det.
 2. Indtast navnet på den person, du gerne vil finde, i søgefeltet.

  Du får det bedste resultat ved at medtage både fornavn og efternavn. Hvis du kun kender en del af personens navn, viser Bing for business det resultat, der svarer bedst til din søgning, og tilbyder eventuelt at vise flere resultater.

 3. Et Bing for business-personresultat vises øverst på siden med resultater eller øverst i den højre kolonne. Andre webresultater vises under det. Disse resultater er ikke specifikke for din organisation, men offentlige resultater.

  I nogle tilfælde vises personresultaterne muligvis ikke automatisk, for eksempel hvis et navn er en meget almindelig websøgning. Hvis du vil se personresultatet, skal du vælge Personer i menuen Virksomhedsresultater øverst til højre på siden.

Søg efter filerexpando image

Filresultater omfatter filens navn og placering og kan også inkludere en lille del af indholdet samt oplysninger om, hvem der senest har ændret det, og hvornår ændringen fandt sted. Du kan finde filer, der er gemt i SharePoint og OneDrive for Business. Følgende filtyper understøttes:

 • Word-dokumenter
 • Excel-regneark
 • PowerPoint-præsentationer
 • Visio-filer
 • PDF-filer
 • OneNote-notesbøger

Filresultater organiseres efter type:

 • Personligt: filer, der matcher din søgning, og som du har oprettet, ændret eller fået vist for nylig.
 • Alle resultater: alle matchende filer fra din organisations SharePoint og OneDrive for Business, som du har tilladelse til at se
 1. Gå til Bing.com, og log på med din arbejds- eller skolekonto, hvis der er behov for det.
 2. Skriv 'dokumenter om' og relevante søgeord i søgefeltet.

  Hvis du for eksempel skriver 'dokumenter om afgiftskoder' i søgefeltet, returnerer søgningen alle filer, som er blevet delt med dig og vedrører afgiftskoder.

 3. Du kan også få vist filresultater ved at indtaste en relevant søgning og vælge Filer i menuen Virksomhedsresultater øverst til højre på siden.
 4. Et Bing for business-filresultat vises øverst på resultatsiden. Andre webresultater vises under det. Disse resultater er ikke specifikke for din organisation, men offentlige resultater.
Note

Når du er logget på Bing for business, vil visse funktioner som f.eks. Bing Interesser og Microsoft Rewards muligvis fungere anderledes.

Relaterede emner

Log på Bing for business
Sådan beskytter Bing for business dine oplysninger
Send feedback om Bing for business

See more videos...