Ξεκινήστε με τα Βίντεο Bing

Ξεκινήστε με τα Βίντεο Bing

Μάθετε πώς να πραγματοποιείτε αναζήτησης, να κάνετε κοινή χρήση ή να στέλνετε σχόλια σχετικά με τα Βίντεο Bing.

Παρακολουθήστε βίντεο μέσω Internet από οποιονδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο Internet. Τα αποτελέσματα βίντεο στο Βίντεο Bing προέρχονται από μια ευρεία γκάμα μέσων ενημέρωσης.

  • Αναζητήστε και παρακολουθήστε βίντεο: Βρείτε και παρακολουθήστε βίντεο που έχουν αποσταλεί από το MSN και το Bing. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για βίντεο σύμφωνα με λέξεις-κλειδιά ή κατηγορίες, καθώς και να αναζητήσετε δημοφιλή, πρόσφατα απεσταλμένα και σχετικά βίντεο.
  • Μοιραστείτε βίντεο με τους φίλους σας: Κάθε βίντεο στο Βίντεο Bing έχει ξεχωριστή διεύθυνση web, ώστε να μπορείτε να στείλετε μια σύνδεση προς ένα βίντεο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άμεσου μηνύματος. Μπορείτε, επίσης, να ενσωματώσετε ένα βίντεο στην τοποθεσία web ή το ιστολόγιό σας ή να δημοσιεύσετε ένα βίντεο σε μια τοποθεσία web κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook.
Σημείωση

Αν έχετε σχόλια ή θέλετε να αναφέρετε κάποιο σφάλμα στην ομάδα του Βίντεο Bing, στο κάτω μέρος οποιασδήποτε σελίδας στην τοποθεσία web του Βίντεο Bing, επιλέξτε Σχόλια. Αν έχετε λογισμικό αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων στον υπολογιστή σας, ίσως χρειαστεί να το απενεργοποιήσετε προσωρινά πρώτα.

See more videos...