Παρακολούθηση των πληροφοριών που βρίσκετε

Παρακολούθηση των πληροφοριών που βρίσκετε

Χρησιμοποιήστε περιοχές για να αποθηκεύετε τοποθεσίες χαρτών, ώστε να αποκτάτε ξανά πρόσβαση σε αυτές γρήγορα και εύκολα.

Χρησιμοποιήστε την επιλογή "Οι περιοχές μου" για να αποθηκεύετε πληροφορίες χαρτών, ώστε να μπορείτε να αποκτάτε γρήγορα πρόσβαση σε αυτές όποτε θέλετε. Εισέλθετε στους Χάρτες Bing με το Λογαριασμός Microsoft και κάντε τα εξής:

  • Για να προσθέσετε μια καρφίτσα, κάντε δεξιό κλικ στο χάρτη για προσθήκη πινέζας. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 200 περιοχές.
  • Για να αλλάξετε μια καρφίτσα, επιλέξτε την πινέζα για μετακίνηση, επεξεργασία ή διαγραφή.
  • Για να δημιουργήσετε μια λίστα με τις περιοχές σας, στο πρόγραμμα επεξεργασίας της επιλογής "Οι περιοχές μου", επιλέξτε Οι περιοχές μου, Νέα λίστα και μετά προσθέστε πληροφορίες σχετικά με τη λίστα σας και αποθηκεύστε τη.
  • Για να μοιραστείτε περιοχές, στείλετε μια σύνδεση προς μια λίστα με περιοχές μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εξαγάγετέ τις.
  • Για να εισαγάγετε πληροφορίες, επιλέξτε Οι περιοχές μου, Εισαγωγή, επικολλήστε μια διεύθυνση URL ή μεταβείτε στη θέση ενός αρχείου GeoRSS, GPX, KML ή KMZ και επιλέξτε αν θέλετε να δημιουργήσετε μια νέα λίστα με τις πληροφορίες ή να τις προσθέσετε σε μια υπάρχουσα λίστα.

    Δεν μπορείτε να εισάγετε φωτογραφίες ή άλλα δεδομένα σε μια λίστα αν χρησιμοποιείτε Safari.

Σχετικά θέματα

Πληροφορίες σχετικά με την προσωπική ασφάλεια στη δυνατότητα "Οι περιοχές μου"

See more videos...