Είσοδος και έξοδος από το Bing για επιχειρήσεις

Είσοδος και έξοδος από το Bing για επιχειρήσεις

Πώς να εισέλθετε και να εξέλθετε από το Bing για επιχειρήσεις.

Αφού σας προσθέσει ο διαχειριστής του συστήματός σας ως χρήστη του Bing για επιχειρήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εταιρικό ή τον σχολικό σας λογαριασμό για να εισέλθετε.

Είσοδος στο Bing για επιχειρήσειςexpando image

Σε περίπτωση που έχετε ήδη εισέλθει σε κάποια εφαρμογή Office 365, θα εισέλθετε αυτόματα στο Bing για επιχειρήσεις, όταν μεταβείτε στην τοποθεσία Bing.com.

  1. Στην επάνω δεξιά γωνία οποιασδήποτε σελίδας Bing.com, κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος ή Πραγματοποιήστε είσοδο για να δείτε αποτελέσματα επιχειρήσεων .

    Σε περίπτωση που δεν βλέπετε αυτές τις επιλογές εισόδου, μεταβείτε στην τοποθεσία https://www.bing.com/business για να εισέλθετε.

  2. Στο μενού λογαριασμών, δίπλα από το στοιχείο Εταιρικός ή σπουδαστικός λογαριασμός, κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση.
  3. Εάν σας ζητηθεί, επιλέξτε το λογαριασμό με τον οποίο θέλετε να εισέλθετε ή εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και τον κωδικό πρόσβασης. Τυπικά, αυτός είναι ο ίδιος λογαριασμός που χρησιμοποιείτε για να εισέλθετε στις εφαρμογές του Office 365, όπως το Outlook στο web (OWA) ή το SharePoint.
Έξοδος από το Bing για επιχειρήσειςexpando image
  • Στην επάνω δεξιά γωνία οποιασδήποτε σελίδας Bing.com, κάντε κλικ στο όνομά σας και, στη συνέχεια, στο μενού λογαριασμών δίπλα από το στοιχείο Εταιρικός ή σπουδαστικός λογαριασμός κάντε κλικ στην επιλογή Έξοδος.
Εναλλαγή σε Λογαριασμός Microsoftexpando image
  • Για εναλλαγή σε Λογαριασμός Microsoft, στην επάνω δεξιά γωνία οποιασδήποτε σελίδας Bing.com, κάντε κλικ στο όνομά σας και, στη συνέχεια, από το μενού λογαριασμών δίπλα στην επιλογή Λογαριασμός Microsoft, επιλέξτε Εναλλαγή.
Σημειώσεις
  • Η τοποθεσία Bing.com αποθηκεύει την κατάσταση του εταιρικού ή σχολικού λογαριασμού σας, είτε είστε συνδεδεμένοι είτε όχι, σε ένα cookie του προγράμματος περιήγησης. Αν διαγράψετε τα cookies, την επόμενη φορά που θα μεταβείτε στην τοποθεσία Bing.com, θα εισέλθετε αυτόματα στον εταιρικό ή σχολικό σας λογαριασμό.
  • Όταν έχετε εισέλθει στο Bing για επιχειρήσεις, ορισμένες δυνατότητες, όπως τα Ενδιαφέροντα στο Bing και το Microsoft Rewards, ενδέχεται να εμφανίζουν διαφορετική συμπεριφορά ή ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Σχετικά θέματα

Με ποιον τρόπο το Bing για επιχειρήσεις διατηρεί τις πληροφορίες σας ασφαλείς
Αναζήτηση με το Bing για επιχειρήσεις
Αποστολή σχολίων για το Bing για επιχειρήσεις

See more videos...