Kotisivun tutkiminen

Kotisivun tutkiminen

Katso, miten voit ladata Bing-kotisivukuvan, poistaa sen näkyvistä tai hakea lisätietoja.

Ympäröivän maailman tutkimisen helpottamiseksi Bing-palvelun kotisivulla näkyy joka päivä uusi kuva, video tai panoraamanäkymä.

Kuvaa tai videota koskevien tietojen tarkastelu

Jos haluat tutustua tarkemmin päivän kuvan, videon tai panoraamanäkymän aiheeseen, siirrä hiiri kuvassa olevien kohdepisteiden päälle. Kukin kohdepiste sisältää kuvaa koskevia tietoja sekä linkin, jonka avulla voit perehtyä aiheeseen syvemmin.

Bing-kotisivu ja hakuruutu

Lisätietojen hankkiminen

Jos haluat kuvaa, videota tai panoraamanäkymää koskevia lisätietoja, osoita kuvan oikeassa alanurkassa olevaa tietokuvaketta.

Kotisivun kuvan lataaminen

Voit ladata useimmat päivittäiset kotisivukuvat. Jos haluat ladata kuvan, napsauta kuvan oikeassa alanurkassa olevaa latauskuvaketta.

Aiempien kuvien katseleminen

Napsauttamalla kuvan oikean alanurkan Edellinen- ja Seuraava-nuolia voit katsella seitsemän viime päivän aikana näytettyjä kuvia.

Kuvan näyttäminen ja näkyvistä poistaminen

  • Jos haluat harmaan taustakuvan kotisivulle päivittäisen kuvan sijaan, voit tämän linkin avulla poistaa kuvat käytöstä.
  • Jos haluat päivittäisen kuvan kotisivulle harmaan taustakuvan sijaan, voit tämän linkin avulla tuoda kuvat näkyviin.

Bing-palvelun määrittäminen kotisivuksi ja hakuohjelmaksi

Näiden linkkien kautta tapahtuu aseta Bing.com kotisivuksi ja tee Bingistä hakukone tälle selaimelle. Jos Bing-palvelua ei voi automaattisesti määrittää kotisivuksi tai hakupalveluksi, noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Ajan tasalla pysyminen

Jos haluat saada kotisivua koskevia uutisia sekä muita Bing-palvelua koskevia uutisia, tykkää: Bing Facebookissa tai seuraa: Bing Twitterissä.

Jotkin tässä kuvatuista ominaisuuksista ja toiminnoista eivät ehkä ole käytettävissä maassasi tai asuinalueellasi.

See more videos...