Ongelmasta ilmoittaminen

Ongelmasta ilmoittaminen

Tietoja siitä, miten ilmoitetaan loukkaavista hakutuloksista, immateriaaliomaisuutta koskevista ongelmista tai muista verkkosivuston sisältöön liittyvistä ongelmista.

Jos sinulla on jotakin URL-osoitetta tai muita hakutuloksissa olevia tietoja koskevia ongelmia, voit ilmoittaa niistä Bingille. Ongelmasta ilmoittaminen ei välttämättä johda siihen, että URL-osoite poistettaisiin hakutuloksista. Bing poistaa hakutuloksia ainoastaan hyvin tarkkaan rajatuissa tapauksissa ja tiukkojen ehtojen mukaisesti, jotta Bingin käyttäjien pääsyä tärkeisiin tietoihin ei rajattaisi turhaan.

Huomautus

Bing ei vastaa verkkosivustojen julkaisemasta tai Bingin hakutuloksissa näkyvästä sisällöstä. Jos haluat, että tietty sisältö poistetaan hakutuloksista, sinun kannattaa ottaa yhteyttä kyseisen sivuston ylläpitäjään ja pyytää häntä poistamaan sisältö. Vaikka Bing poistaisikin URL-osoitteen hakutuloksistaan, sisältö on edelleen olemassa ja sitä voidaan käyttää suoran verkko-osoitteen avulla niin kauan, kunnes sivuston ylläpitäjä poistaa sisällön.

See more videos...