Bing yrityksille -palveluun sisään- ja uloskirjautuminen

Bing yrityksille -palveluun sisään- ja uloskirjautuminen

Tutustu siihen, kuinka voit kirjautua Bing-yrityksille palveluun sisään ja siitä ulos.

Kun järjestelmänvalvojasi on lisännyt sinut Bing yrityksille -palvelun käyttäjäksi, voit käyttää työ- tai koulutiliäsi sisäänkirjautumiseen.

Bing yrityksille -palveluun sisäänkirjautuminenexpando image

Jos olet jo kirjautunut sisään johonkin Office 365-sovellukseen, sinut kirjataan automaattisesti sisään myös Bing yrityksille -palveluun, kun menet osoitteeseen Bing.com.

  1. Napsauta minkä tahansa Bing.com-sivun oikeassa yläkulmassa kohtaa Kirjaudu sisään tai Kirjaudu sisään nähdäksesi yritystulokset.

    Jos et näe näitä vaihtoehtoja, mene sivulle https://www.bing.com/business ja kirjaudu sisään.

  2. Napsauta tilivalikosta, kohdan Työ- tai koulutili vierestä kohtaa Yhdistä.
  3. Valitse tarvittaessa se tili, jota haluat käyttää sisäänkirjautumiseen tai anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Yleensä kyseessä on sama tili, jota käytetään Office 365 -sovelluksiin, kuten Outlookin verkkoversio (OWA) tai SharePoint sisäänkirjautumisessa.
Bing yrityksille -palvelusta uloskirjautuminenexpando image
  • Napsauta minkä tahansa Bing.com-sivun oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi ja valitse sitten tilivalikosta, kohdan Työ- tai koulutili vierestä kohtaa Kirjaudu ulos.
Microsoft-tiliin vaihtaminenexpando image
  • Vaihda Microsoft-tiliin napsauttamalla omaa nimeäsi minkä tahansa Bing.com-sivun oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten tilivalikosta, kohdan Microsoft-tili vierestä kohta Vaihda.
Huomautuksia
  • Olit sisään- tai uloskirjautunut, Bing.com tallentaa työ- tai koulutilisi tilan selaimen evästeeseen. Jos poistat evästeet ja vierailet uudelleen osoitteessa Bing.com, sinut kirjataan automaattisesti sisään työ- tai koulutilillesi.
  • Kun olet kirjautunut sisään Bing yrityksille -palveluun, osa sen ominaisuuksista, kuten esimerkiksi Bingin kiinnostuksen kohteet ja Microsoftin palkitsemisohjelma eivät välttämättä toimi samalla tavalla tai eivät välttämättä toimi ollenkaan.

Aiheeseen liittyviä aiheita

Miten Bing yrityksille -palvelu turvaa tietosi
Bing yrityksille -palvelun käyttäminen hakuihin
Palautteen lähettäminen Bing yrityksille -palvelusta

See more videos...