Miten Bing yrityksille -palvelu turvaa tietosi

Miten Bing yrityksille -palvelu turvaa tietosi

Tutustu siihen, miten monin tavoin Bing yrityksille -palvelu varmistaa, että yrityksesi sisältö ja tiedot ovat turvassa.

Bing yrityksille -palvelu turvaa yrityksesi sisällön ja tiedot monin eri tavoin:

  • Bing yrityksille -palvelun tiedot tulevat samalta luotetulta pilveltä, jota käytetään Office 365-palvelua varten. Bing ei tallenna mitään yrityksesi sisältöä tai tietoa julkiseen verkkohakemistoon.
  • Näet yrityksesi hakutulokset vain, kun olet kirjautunut sisään palveluun työ- tai koulutililläsi.
  • Bing yrityksille -palvelu näyttää vain niitä tietoja ja SharePoint- tai OneDrive for Business -palveluiden tiedostoja, joihin sinulla on katseluoikeudet. Sinulla saattaa olla oikeudet näihin tietoihin ja tiedostoihin, koska olet ne luonut, ne on jaettu kanssasi tai ryhmän kanssa, johon kuulut, tai ne on tallennettu kansioihin tai sijanteihin, joihin sinulla on oikeudet.
  • Bing ei käytä Bing yrityksille -palvelun hakuja parantamaan julkisia hakutuloksia eikä hakujasi käytetä parantamaan Bingin hakukonetta.
  • Kun käytät Bing yrityksille -palvelua, Bing ei anna mainostajien kohdentaa mainoksia sinuun tai kehenkään muuhun organisaatiossasi.
  • Bing yrityksille -palvelun tuloksista lähettämääsi palautetta ei jaeta Bingin kanssa, vaan ainoastaan oman organisaatiosi edustajat näkevät ne.

Aiheeseen liittyviä aiheita

Tietoja Bing yrityksille -palvelusta
Kirjaudu sisään Bing yrityksille -palveluun

See more videos...