Bing yrityksille -palvelun käyttäminen hakuihin

Bing yrityksille -palvelun käyttäminen hakuihin

Hae sivustoja, työkaluja, ihmisiä ja tiedostoja, kun käytät Bing yrityksille -palvelua.

Jos olet jo kirjautunut sisään johonkin Office 365-sovellukseen, sinut kirjataan automaattisesti sisään myös Bing yrityksille -palveluun, kun menet osoitteeseen Bing.com. Bing yrityksille -palvelun avulla voit hakea yrityksen sisäisten sivuja ja työkaluja koskevia kirjanmerkkejä, tietoja kollegoista ja muista organisaatiosi jäsenistä ja tiedostoja, jotka on tallennettu organisaatiosi SharePoint- ja OneDrive for Business -palveluihin.

Sivustojen ja työkalujen hakeminenexpando image

Organisaatiosi määritetyt järjestelmänvalvojat ja editorit luovat ja julkaisevat kirjanmerkkejä sivustoille, työkaluihin ja muihin resursseihin. Kirjanmerkkituloksiin kuuluu sivuston tai resurssin lyhyt kuvaus ja linkki kyseiseen kohteeseen. Organisaatiot tavallisesti luovat kirjanmerkkejä seuraaville hauille: edut, henkilöstöresurssit, matkustaminen, IT-tuki ja työvapaan varaaminen Tulokset tosin vaihtelevat, koska jokainen organisaatio hallitsee omia kirjanmerkkejä, joten nämä esimerkkihaut eivät välttämättä tuota hakutuloksia.

 1. Mene osoitteeseen Bing.com ja tarvittaessa kirjaudu sisään työ- tai koulutilillesi.
 2. Kirjoita hakusi hakukenttään.
 3. Bing yrityksille -palvelun kirjanmerkkitulos ilmestyy tulossivun tai oikean sarakkeen yläosaan. Muut verkkohakutulokset ovat kirjanmerkkituloksien alapuolella. Nämä tulokset eivät koske organisaatiotasi, vaan ovat julkisia hakutuloksia.
Ihmisten hakeminenexpando image

Ihmishakujen tulokset ovat tietoja organisaatiossasi olevista henkilöistä, mukaan lukien heidän nimensä, sähköpostiosoitteensa, työnimikkeensä tai roolinsa ja toimistonsa sijainti. Voit myös:

 • Soittaa heille tai lähettää sähköpostiviestin tai viestin käyttämällä haun linkkejä
 • Nähdä heidän kanssasi jakamia tiedostoja
 • Nähdä heidän organisaatiokaavion ja Outlook-ryhmät, joihin he kuuluvat

Näkyvien tietojen tyypit saattavat vaihdella tästä kuvauksesta. Organisaatiosi järjestelmänvalvojat määrittävät Bing yrityksille -palvelun hauissa näkyvän sisällön.

 1. Mene osoitteeseen Bing.com ja tarvittaessa kirjaudu sisään työ- tai koulutilillesi.
 2. Kirjoita hakemasi henkilön nimi hakukenttään.

  Etu- ja sukunimen käyttäminen antaa parhaimmat tulokset. Jos kuitenkin tiedät vain osan hakemasi henkilön nimestä, Bing yrityksille -palvelu näyttää sinulle hakuasi parhaimmin vastaavat tulokset ja, mikäli mahdollista, tarjoaa sinulle lisää hakutuloksia.

 3. Bing yrityksille -palvelun henkilöhakutulos ilmestyy tulossivun tai oikean sarakkeen yläosaan. Muut verkkohakutulokset ovat kirjanmerkkituloksien alapuolella. Nämä tulokset eivät koske organisaatiotasi, vaan ovat julkisia hakutuloksia.

  Tapauksissa, joissa haettu nimi on hyvin tavallinen verkkohaku, henkilöhakutulokset eivät välttämättä näy automaattisesti. Nähdäksesi tulokset, valitse sivun oikean yläkulman Yritystulokset-valikosta kohta Ihmiset.

Tiedostojen hakeminenexpando image

Tiedostotuloksiin kuuluu tiedoston nimi ja sijainti sekä mahdollisesti myös lyhyt näyte tiedoston sisällöstä, tieto tiedoston viimeisestä muokkaajasta ja muokkausajankohdasta. Haettavissa ovat SharePoint- ja OneDrive for Business -palveluihin tallennetut tiedostot. Tuettuihin tiedostotyyppeihin kuuluvat:

 • Word-asiakirjat
 • Excel-laskentataulukot
 • PowerPoint-esitykset
 • Visio-tiedostot
 • PDF-tiedostot
 • OneNote-muistikirjat

Tiedostotulokset järjestetään tiedostotyypin mukaan:

 • Henkilökohtaiset: hakuasi vastaavat tiedostot, jotka sinä olet luonut, joita olet muokannut tai katsellut viimeiseksi
 • Kaikki tulokset: kaikki hakuasi vastaavat tiedostot organisaatiosi SharePoint- ja OneDrive for Business -palveluissa, joihin sinulla on katseluoikeus
 1. Mene osoitteeseen Bing.com ja tarvittaessa kirjaudu sisään työ- tai koulutilillesi.
 2. Kirjoita 'aihetta koskevat asiakirjat' ja muut olennaiset hakusanat hakukenttään.

  Esimerkiksi haku 'veronumeroita koskevat asiakirjat' näyttää tuloksena kaikki tiedostot, jotka koskevat veronumeroita ja jotka on jaettu kanssasi.

 3. Näet tiedostotuloksia myös antamalla asiaan liittyvän haun ja valitsemalla sivun oikean yläkulman Yritystulokset-valikosta kohdan Tiedostot.
 4. Bing yrityksille -palvelun tiedostotulokset näkyvät tulossivun yläosassa. Muut verkkohakutulokset ovat kirjanmerkkituloksien alapuolella. Nämä tulokset eivät koske organisaatiotasi, vaan ovat julkisia hakutuloksia.
Huomautus

Kun olet kirjautunut sisään Bing yrityksille -palveluun, osa sen ominaisuuksista, kuten esimerkiksi Bingin kiinnostuksen kohteet ja Microsoftin palkitsemisohjelma eivät välttämättä toimi samalla tavalla.

Aiheeseen liittyviä aiheita

Kirjaudu sisään Bing yrityksille -palveluun
Miten Bing yrityksille -palvelu turvaa tietosi
Palautteen lähettäminen Bing yrityksille -palvelusta

See more videos...