Activar e desactivar o historial de busca

Activar e desactivar o historial de busca

Como ver o historial de busca, limpalo ou activalo e desactivalo.

O historial de busca mostra o que buscaches, as datas das túas buscas e os sitios que visitaches. Ademais, en función dos resultados nos que premiches, pode axudarte a mellorar os resultados de busca.

Desactivar o historial de buscaexpando image

Cando se desactiva o historial de busca non se engade nada novo a este, mais non se borra o historial existente. Para eliminar o teu historial de busca, tes que limpalo.

Nota

Se non podes desactivar o historial de busca, activa as cookies e JavaScript no explorador e téntao de novo.

Limpar o historial de buscaexpando image
  • Para borrar unha única busca do historial, na páxina de Historial de busca, preme no X xunto á busca que queiras borrar.
  • Para borrar o historial de busca completo, na páxina de Historial de busca, preme en Limpar todo.
Consultar o historial de buscaexpando image
  1. Preme a icona Configuración, situada na esquina superior dereita da páxina e, a seguir, preme Historial na parte esquerda da páxina.
  2. Para ver o historial de busca por tipo ou data, usa os menús que aparecen enriba do historial de busca.

Algunhas das características e funcionalidades que se describen aquí pode que non estean dispoñibles no teu país ou rexión.

Temas relacionados

Activar e desactivar suxestións de busca
Bloquear contido para adultos con Busca segura

See more videos...