Prijava i odjava sa servisa Bing za tvrtke

Prijava i odjava sa servisa Bing za tvrtke

Kako se prijaviti u servis i odjaviti sa servisa Bing za tvrtke

Nakon što vas vaš administrator sustava doda kao korisnika servisa Bing za tvrtke, za prijavu možete upotrebljavati svoj račun tvrtke ili obrazovne ustanove.

Prijava u Bing za tvrtkeexpando image

Ako ste već prijavljeni u bilo koju aplikaciju sustava Office 365, automatski ćete biti prijavljeni u servis Bing za tvrtke kada posjetite Bing.com.

  1. U gornjem desnom kutu bilo koje stranice Bing.com, kliknite Prijava ili Prijava za pregled poslovnih rezultata.

    Ako ne vidite te mogućnosti prijave, idite na https://www.bing.com/business kako biste se prijavili.

  2. Na izborniku računa, pored stavke Račun tvrtke ili obrazovne ustanove, kliknite Povezati.
  3. Ako se to od vas traži, odaberite račun kojim se želite prijaviti ili unesite adresu svoje e-pošte i lozinku. Obično je to isti račun kojim se koristite za prijavu u aplikacije sustava Office 365, kao što su Outlook na webu (OWA) ili SharePoint.
Odjava s Bing za tvrtkeexpando image
  • U gornjem desnom kutu bilo koje stranice Bing.com, kliknite svoje ime, a zatim na izborniku računa pored stavke Račun tvrtke ili obrazovne ustanove kliknite Odjava.
Prebacivanje na Microsoft računexpando image
  • Za prebacivanje na Microsoft račun, u gornjem desnom kutu bilo koje stranice Bing.com, kliknite svoje ime, a zatim, na izborniku računa, pored stavke Microsoftov račun kliknite Prebaci.
Bilješke
  • Bing.com sprema status vašeg računa tvrtke ili obrazovne ustanove u kolačić web-preglednika, neovisno o tome jeste li prijavljeni ili odjavljeni. Ako izbrišete kolačiće, sljedeći put kad odete na stranicu Bing.com, automatski ćete se prijaviti na svoj račun tvrtke ili obrazovne ustanove.
  • Kad ste prijavljeni u servis Bing za tvrtke, neke značajke, poput Bing Interesi i Microsoft Nagrade, možda će se ponašati drukčije ili biti nedostupne.

Povezane teme

Kako Bing za tvrtke održava sigurnost vaših podataka
Pretraživanje uz Bing za tvrtke
Pošaljite povratne informacije o servisu Bing za tvrtke

See more videos...