Kako Bing za tvrtke održava sigurnost vaših podataka

Kako Bing za tvrtke održava sigurnost vaših podataka

Saznajte sve o načinima koje servis Bing za tvrtke primjenjuje kako bi zajamčio sigurnost vašeg poslovnog sadržaja i informacija.

Bing za tvrtke upotrebljava više različitih metoda kako bi zajamčio sigurnost vašeg poslovnog sadržaja i informacija:

  • Rezultati Bing za tvrtke dolaze izravno s istog provjerenog oblaka koji koristi Office 365. Bing i ne pohranjuje poslovni sadržaj ili informacije u naš javni web indeks.
  • Svoje poslovne rezultate možete vidjeti samo kad ste prijavljeni svojim računom tvrtke ili obrazovne ustanove.
  • Također, servis Bing za tvrtke vratit će samo informacije i SharePoint ili OneDrive za tvrtke datoteke koje imate dozvolu vidjeti. Dozvolu možete imati jer ste stvorili datoteke ili informacije ili su one bile podijeljene s vama ili većom grupom koja uključuje i vas ili su pohranjene u mapama ili na mjestima kojima imate dozvolu pristupiti.
  • Bing ne služi se vašim pretraživanjima Bing za tvrtke da bi unaprijedio javne rezultate i vaša pretraživanja se ne upotrebljavaju da bi se unaprijedila tražilica Bing.
  • Prilikom uporabe servisa Bing za tvrtke, Bing ne dopušta da vi ili bilo tko u vašoj tvrtci ili ustanovi postanete meta oglašivačima.
  • Povratne informacije koje šaljete o rezultatima servisa Bing za tvrtke ne dijele se sa servisom Bing, one su vidljive samo ljudima u vašoj tvrtci ili ustanovi.

Povezane teme

Više o servisu Bing za tvrtke
Prijava u servis Bing za tvrtke

See more videos...