Pretraživanje uz Bing za tvrtke

Pretraživanje uz Bing za tvrtke

Pronađite web-mjesta i alate, osobe i datoteke kada pretražujete uz pomoć servisa Bing za tvrtke.

Ako ste već prijavljeni u bilo koju aplikaciju sustava Office 365, automatski ćete biti prijavljeni u servis Bing za tvrtke kada posjetite Bing.com. Uz pomoć servisa Bing za tvrtke možete pronaći knjižne oznake koje vode na interna web-mjesta i alate, informacije o suradnicima i ostalim osobama u vašoj tvrtci ili ustanovi te datoteke pohranjene na sustavima SharePoint i OneDrive za tvrtke.

Pretraživanje web-mjesta i alataexpando image

Imenovani administratori i urednici u vašoj tvrtci ili ustanovi stvaraju i objavljuju knjižne oznake koje vode na web-mjesta, alate i ostale resurse. Rezultati pretraživanja knjižnih oznaka uz vezu uključuju i kratak opis web-mjesta ili resursa. Tvrtke i ustanove zajedno stvaraju knjižen oznake za sljedeća pretraživanja: povlastice, ljudski potencijali, putovanja, podrška za IT, predbilježba za slobodne dane. No budući da tim knjižnim oznakama upravlja vaša tvrtka ili ustanova, one se mogu razlikovati, pa spomenuti primjeri pretraživanja možda neće dati rezultate.

 1. Idite na stranicu Bing.com i, ako je potrebno, prijavite se na svoj račun tvrtke ili ustanove.
 2. Unesite svoje pretraživanje u okvir za pretraživanje.
 3. Rezultat pretraživanja knjižne oznake servisa Bing za tvrtke prikazuje se na vrhu stranice s rezultatima ili na vrhu desnog stupca. U nastavku se prikazuju ostali web-rezultati. Ti rezultati nisu specifični za vašu tvrtku ili ustanovu, to su javni rezultati.
Pretraživanje osobaexpando image

Rezultati pretraživanja osoba pružaju pojedinosti o osobi u vašoj tvrtci ili ustanovi, uključujući ime, adresu e-pošte, titulu ili ulogu i lokaciju ureda osobe. Na raspolaganju su i usluge u nastavku:

 • Upućivanje poziva, e-poruka ili poruka osobama putem dostupnih veza
 • Pregled datoteka koje su te osobe nedavno podijelile s vama
 • Pregled njihovih organizacijskih grafikona i članstva u grupama Outlook Groups

Vrste informacija koje ćete vidjeti mogu se razlikovati od ovog opisa. Administratori u vašoj tvrtci ili ustanovi utvrđuju sadržaj koji se prikazuje u rezultatima pretraživanja servisa Bing za tvrtke.

 1. Idite na stranicu Bing.com i, ako je potrebno, prijavite se na svoj račun tvrtke ili ustanove.
 2. U okvir za pretraživanje unesite ime osobe koju želite pronaći.

  Najbolje rezultate ćete dobiti ako unesete ime i prezime, no ako znate samo dio imena, Bing za tvrtke prikazat će vam rezultat koji najbolje odgovara vašem pretraživanju i po mogućnosti će ponuditi prikazati još rezultata.

 3. Rezultat pretraživanja osoba, servisa Bing za tvrtke, prikazuje se na vrhu stranice s rezultatima ili na vrhu desnog stupca. U nastavku se prikazuju ostali web-rezultati. Ti rezultati nisu specifični za vašu tvrtku ili ustanovu, to su javni rezultati.

  U nekim slučajevima, na primjer, kada je ime osobe vrlo uobičajeno web-pretraživanje, rezultat pretraživanja osoba možda se neće automatski prikazati. Da biste ga vidjeli, u gornjem desnom kutu stranice, na izborniku Poslovni rezultati odaberite Osobe.

Pretraživanje datotekaexpando image

Rezultati pretraživanja datoteka uključuju naziv i lokaciju datoteke, a mogu uključivati i kratak isječak sadržaja te podatke o autoru i vremenu posljednje izmjene. Možete pronaći datoteke pohranjene na sustavima SharePoint i OneDrive za tvrtke, podržane vrste datoteka uključuju:

 • dokumenti Word
 • proračunske tablice Excel
 • prezentacije PowerPoint
 • datoteke Visio
 • PDF-ovi
 • bilježnice OneNote

Rezultati pretraživanja datoteka organizirani su prema vrsti:

 • Osobno: datoteke koje ste vi stvorili, izmijenili ili nedavno pregledavali, a koje odgovaraju vašem pretraživanju
 • Svi rezultati: sve datoteke sa sustava SharePoint i OneDrive za tvrtke vaše tvrtke ili ustanove, koje odgovaraju pretraživanju i koje imate dozvolu vidjeti
 1. Idite na stranicu Bing.com i, ako je potrebno, prijavite se na svoj račun tvrtke ili ustanove.
 2. U okvir za pretraživanje unesite „dokumenti o” i odgovarajuće pojmove za pretraživanje.

  Na primjer, ako u okvir za pretraživanje unesete „dokumenti o šiframa poreza”, prikazat će se sve datoteke koje su bile podijeljene s vama, a odnose se na šifre poreza.

 3. Rezultate pretraživanja datoteka možete vidjeti i tako da unesete odgovarajuće pretraživanje i u gornjem desnom kutu stranice, na izborniku Poslovni rezultati odaberete Datoteke.
 4. Na vrhu stranice s rezultatima prikazuje se rezultat pretraživanja datoteka servisa Bing za tvrtke. U nastavku se prikazuju ostali web-rezultati. Ti rezultati nisu specifični za vašu tvrtku ili ustanovu, to su javni rezultati.
Bilješka

Kad ste prijavljeni u servis Bing za tvrtke, neke značajke, poput Bing Interesi i Microsoft Nagrade, možda će se drukčije ponašati.

Povezane teme

Prijava u servis Bing za tvrtke
Kako Bing za tvrtke održava sigurnost vaših podataka
Pošaljite povratne informacije o servisu Bing za tvrtke

See more videos...