A kezdőlap felfedezése

A kezdőlap felfedezése

Ismerje meg, hogyan lehet letölteni vagy kikapcsolni a Bing kezdőlapjának a képét, vagy további információkat szerezni róla.

A Bing kezdőlapja minden nap új képpel, videóval vagy panorámával segít felfedezni a világot.

További információk megjelenítése a témáról

Ha többet szeretne megtudni a napi kép, videó vagy panoráma témájáról, mozgassa rá az egérmutatót, és megjelennek az interaktív területek. Mindegyik interaktív terület információkat tartalmaz a témáról, valamint egy hivatkozást, amelyre kattintva még többet tudhat meg róla.

Bing kezdőlap keresőmezővel

Információk megjelenítése

A képről, videóról vagy panorámáról a kép jobb alsó sarkában lévő információs ikonra mutatva jeleníthet meg információkat.

A kezdőlapon közzétett kép letöltése

A kezdőlapon naponta közzétett kép általában letölthető. Ha le szeretné tölteni a képet, kattintson a jobb alsó sarkában látható letöltési ikonra.

Korábbi képek megtekintése

Az elmúlt hét nap képeit a kép jobb alsó sarkában található Előző, illetve Következő nyílra kattintva tekintheti meg.

A kép ki- és bekapcsolása

A Bing beállítása kezdőlapként és keresőmotorként

Használja ezeket a hivatkozásokat, ha a böngészőben meg szeretné adni a következő beállításokat: a Bing.com beállítása kezdőlapként és legyen a Bing a keresőmotor. Ha a Bing nem tudja automatikusan beállítani a kezdőlapot vagy a keresőmotort, kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Legyen naprakész

Frissítheti a kezdőlapot, és más, a Bingre vonatkozó hírekhez juthat a Bing a Facebookon vagy Bing a Twitteren segítségével.

Előfordulhat, hogy az itt ismertetett szolgáltatások és funkciók közül néhány nem érhető el az Ön országában vagy régiójában.

See more videos...