Bejelentkezés és kijelentkezés a Bing Vállalati verzióban

Bejelentkezés és kijelentkezés a Bing Vállalati verzióban

Bejelentkezés és kijelentkezés a Bing Vállalati verzióban.

Miután a rendszergazda hozzáadta Bing Vállalati verzió–felhasználóként, bejelentkezhet a munkahelyi vagy iskolai fiókjával.

Bejelentkezés a Bing Vállalati verzióbaexpando image

Ha már bejelentkezett egy Office 365-alkalmazásba, automatikusan belép a Bing Vállalati verzióba a Bing.com webhely megnyitásakor.

  1. Kattintson az egyik Bing.com-oldal jobb felső sarkában lévő Bejelentkezés vagy Bejelentkezés a vállalati találatok megtekintéséhez elemre.

    Ha nem látja ezeket a bejelentkezési lehetőségeket, lépjen a https://www.bing.com/business oldalra a bejelentkezéshez.

  2. A fiók menüjében kattintson a Munkahelyi vagy iskolai fiók melletti Kapcsolódás elemre.
  3. Ha a rendszer kéri, válassza ki a fiókot, amelyikkel be szeretne jelentkezni, vagy írja be az e-mail-címét és jelszavát. Általában ez az Office 365-alkalmazásokba (például Webes Outlook (OWA) vagy SharePoint) való bejelentkezéshez használt fiók.
Kijelentkezés a Bing Vállalati verzióbólexpando image
  • Kattintson az egyik Bing.com-oldal jobb felső sarkában a nevére, majd a fiók menüjében kattintson a Munkahelyi vagy iskolai fiók melletti Kijelentkezés elemre.
Váltás Microsoft-fiókraexpando image
  • Ha egy Microsoft-fiókra szeretne váltani, kattintson az egyik Bing.com-oldal jobb felső sarkában a nevére, majd a fiók menüjében kattintson a Microsoft-fiók melletti Váltás elemre.
Megjegyzések
  • A Bing.com menti a munkahelyi vagy iskolai fiók állapotát egy böngészőcookie-ban, akár be van jelentkezve, akár nincs. Ha törli a cookie-kat, a Bing következő látogatásakor a rendszer automatikusan bejelentkezik a munkahelyi vagy iskolai fiókjába.
  • Amikor be van jelentkezve a Bing Vállalati verzióba, előfordulhat, hogy egyes szolgáltatások, például a Bing érdeklődési kör és a Microsoft Rewards másképp működnek vagy nem érhetők el.

Kapcsolódó témakörök

Adatvédelem a Bing Vállalati verzióban
Keresés a Bing Vállalati verzióval
Visszajelzés küldése a Bing Vállalati verzióról

See more videos...