Keresés a Bing Vállalati verzióval

Keresés a Bing Vállalati verzióval

A Bing Vállalati verzióval webhelyeket, eszközöket, személyeket és fájlokat kereshet.

Ha már bejelentkezett egy Office 365-alkalmazásba, automatikusan belép a Bing Vállalati verzióba a Bing.com webhely megnyitásakor. A Bing Vállalati verzióval belső webhelyek és eszközök könyvjelzőit, a munkatársakkal és a szervezet más tagjaival kapcsolatos információkat, valamint a szervezet SharePoint és OneDrive Vállalati verzió rendszerében tárolt fájlokat kereshet.

Webhelyek és eszközök kereséseexpando image

A szervezetben a kijelölt rendszergazdák és szerkesztők webhelyekhez, eszközökhöz és más erőforrásokhoz tartozó könyvjelzőket hoznak létre és tesznek közzé. A könyvjelzőtalálatokban szerepel a webhely vagy erőforrás rövid leírása, valamint egy hivatkozás. A szervezetek általában a következő keresésekhez hoznak létre könyvjelzőket: juttatások, HR, utazás, informatikai támogatás, szabadság foglalása. A könyvjelzőket a szervezet kezeli, ezért el is térhetnek, és lehet, hogy ezek a mintakeresések nem adnak vissza találatokat.

 1. Nyissa meg a Bing.com webhelyet, és szükség esetén jelentkezzen be a munkahelyi vagy iskolai fiókjába.
 2. Adja meg a keresendő szöveget a keresőmezőben.
 3. A találatok oldal vagy a jobb oldali oszlop tetején megjelenik egy Bing Vállalati verzió-könyvjelző találat. Alatta további webes találatok láthatók. Ezek a találatok nem szervezetspecifikusak, hanem nyilvános találatok.
Személyek kereséseexpando image

A személyekkel kapcsolatos találatok a szervezet tagjairól nyújtanak részleteket, beleértve a nevüket, az e-mail-címüket, a beosztásukat vagy szerepkörüket és az irodájuk helyét. A következőkre is lehetősége van:

 • Felhívhatja, illetve e-mailt vagy üzenetet küldhet nekik az elérhető hivatkozásokkal
 • Láthatja az általuk legutóbb megosztott fájlokat
 • Láthatja a szervezeti diagramjukat és azokat az Outlook-csoportokat, amelyeknek tagjai

A megjelenített információk típusa eltérhet ettől a leírástól. A szervezet rendszergazdái határozzák meg a Bing Vállalati verzió-találatokban megjelenő tartalmat.

 1. Nyissa meg a Bing.com webhelyet, és szükség esetén jelentkezzen be a munkahelyi vagy iskolai fiókjába.
 2. Írja be a keresőmezőbe a keresni kívánt személy nevét.

  Az utónév és a vezetéknév együttes megadása adja a legjobb eredményt, de ha csak a név egy részét ismeri, a Bing Vállalati verzió megjeleníti a keresésnek legpontosabban megfelelő eredményt, és ha lehet, további találatok megjelenítését ajánlja fel.

 3. A találatok oldal tetején vagy a jobb oldali oszlop tetején megjelenik egy Bing Vállalati verzió-személyek találat. Alatta további webes találatok láthatók. Ezek a találatok nem szervezetspecifikusak, hanem nyilvános találatok.

  Néhány esetben előfordulhat, hogy a személyek találat nem jelenik meg automatikusan, például amikor egy névre nagyon gyakran keresnek a weben. Ennek megtekintéséhez az oldal jobb felső sarkában, a Vállalati találatok menüben válassza a Személyek elemet.

Fájlok kereséseexpando image

A fájltalálatok között szerepel a fájl neve és helye, és a tartalom rövid töredékét is tartalmazhatja az utolsó módosítást végző személlyel és a dátumával. A SharePointban és a OneDrive Vállalati verzióban tárolt fájlokat kereshet. A támogatott fájltípusok a következők:

 • Word-dokumentumok
 • Excel-táblázatok
 • PowerPoint-bemutatók
 • Visio-fájlok
 • PDF-ek
 • OneNote-jegyzetek

A fájltalálatok típus alapján rendszerezve jelennek meg:

 • Személyes: az Ön által létrehozott, módosított vagy nemrég megtekintett fájlok, amelyek megfelelnek a keresésnek
 • Összes találat: a szervezet SharePoint és OneDrive Vállalati verzió rendszerében található összes megfelelő fájl, amelyek megtekintéséhez engedélye van
 1. Nyissa meg a Bing.com webhelyet, és szükség esetén jelentkezzen be a munkahelyi vagy iskolai fiókjába.
 2. A keresőmezőbe írja be a „dokumentumok” kifejezést és a kapcsolódó keresési kifejezéseket.

  Ha például az „adószámmal kapcsolatos dokumentumok” szöveget írja be a keresőmezőbe, akkor a rendszer az adószámokhoz kapcsolódó, Önnel megosztott fájlokat adja vissza.

 3. A fájltalálatokat úgy is láthatja, ha beír egy keresőkifejezést, és az oldal jobb felső sarkában, a Vállalati találatok menüben a Fájlok elemet választja.
 4. A találatok oldal tetején megjelenik egy Bing Vállalati verzió-fájlok találat. Alatta további webes találatok láthatók. Ezek a találatok nem szervezetspecifikusak, hanem nyilvános találatok.
Megjegyzés

Ha be van jelentkezve a Bing Vállalati verzióba, előfordulhat, hogy egyes szolgáltatások, például a Bing érdeklődési kör és a Microsoft Rewards másképp működnek.

Kapcsolódó témakörök

Bejelentkezés a Bing Vállalati verzióba
Adatvédelem a Bing Vállalati verzióban
Visszajelzés küldése a Bing Vállalati verzióról

See more videos...