Daftar masuk dan keluar daripada Bing untuk perniagaan

Daftar masuk dan keluar daripada Bing untuk perniagaan

Cara untuk daftar masuk dan keluar daripada Bing untuk perniagaan

Selepas pentadbir sistem anda telah menambah anda sebagai pengguna Bing untuk perniagaan , anda boleh menggunakan akaun kerja atau sekolah anda untuk mendaftar masuk.

Daftar masuk keBing untuk perniagaanexpando image

Jika anda telah mendaftar masuk ke mana-mana aplikasi Office 365 , anda akan didaftar masuk secara automatik ke Bing untuk perniagaan apabila anda pergi ke Bing.com.

  1. Dalam penjuru kana sebelah atas mana-mana halaman Bing.com, klik Daftar masuk atau Daftar masuk untuk melihat keputusan perniagaan.

    Jika anda tidak melihat pilihan daftar masuk ini, pergi ke https://www.bing.com/business untuk daftar masuk.

  2. Pada menu akaun, bersebelahan Akaun kerja atau sekolah, klik Sambung.
  3. Jika digesa, pilih akaun yang anda ingin daftar masuk atau masukkan alamat e-mel dan kata laluan anda. Selalunya, ini ialah akaun sama yang anda gunakan untuk mendaftar masuk ke aplikasi Office 365 seperti Outlook di web (OWA) atau SharePoint.
Daftar keluar daripadaBing untuk perniagaanexpando image
  • Dalam penjuru kana sebelah atas mana-mana halaman Bing.com, klik nama anda, kemudian pada menu akaun, bersebelahan Akaun kerja atau sekolah klik Daftar keluar.
Bertukar kepadaAkaun Microsoftexpando image
  • Untuk bertukar kepada Akaun Microsoft, dalam penjuru kanan sebelah atas mana-mana halaman Bing.com,klik nama anda, kemudian pada menu akaun, bersebelahan Akaun Microsoft klik Bertukar kepada.
Nota
  • Bing.com menyimpan status akaun kerja atau sekolah anda, sama ada daftar masuk atau daftar keluar, dalam kuki pelayar. Jika anda padam kuki anda, apabila anda pergi ke Bing.com, sekali lagi, anda akan didaftar masuk secara automatik ke akaun kerja atau sekolah anda.
  • Apabila anda mendaftar masuk ke Bing untuk perniagaan, beberapa ciri, seperti Minat Bing dan Ganjaran Microsoft , mungkin bertindak secara berbeza atau mungkin tidak tersedia.

Topik Berkaitan

Cara Bing untuk perniagaan memastikan keselamatan maklumat anda
Cari dengan Bing untuk perniagaan
Hantar maklum balas mengenai Bing untuk perniagaan

See more videos...