Cara Bing untuk perniagaan memastikan keselamatan maklumat anda

Cara Bing untuk perniagaan memastikan keselamatan maklumat anda

Ketahui mengenai semua kaedah yang Bing untuk perniagaan gunakan untuk memastikan kandungan dan maklumat perniagaan anda selamat.

Bing untuk perniagaan menggunakan beberapa kaedah berbeza untuk memastikan kandungan dan maklumat perniagaan anda selamat:

  • Bing untuk perniagaan keputusan yang datang terus daripada awan dipercayai sama yang digunakan oleh Office 365. Bing tidak menyimpan sebarang kandungan atau maklumat perniagaan anda dalam indeks web awam kami.
  • Anda hanya boleh melihat hasil perniagaan anda apabila anda mendaftar masuk dengan akaun kerja atau sekolah anda.
  • Bing untuk perniagaan akan hanya mengembalikan maklumat dan SharePoint atau OneDrive for Business fail yang anda mempunyai keizinan untuk melihat. Anda mungkin mempunyai keizinan kerana anda mencipta fail atau maklumat, mereka telah kongsikan kepada anda atau kumpulan lebih besar yang melibatkan anda, atau mereka telah menyimpan dalam folder yang atau lokasi yang anda mempunyai keizinan untuk capai.
  • Bing tidak menggunakan carian Bing untuk perniagaan anda untuk memperbaiki hasil awam dan carian anda tidak digunakan untuk memperbaiki enjin carian Bing .
  • Apabila menggunakan Bing untuk perniagaan, Bing jangan benarkan pengiklan menyasarkan anda atau orang lain di dalam organisasi anda.
  • Maklum balas yang anda hantar mengenai hasil Bing untuk perniagaan tidak dikongsi dengan Bing, hanya orang di dalam organisasi anda yang boleh melihatnya.

Topik Berkaitan

Mengenai Bing untuk perniagaan
Daftar masuk ke Bing untuk perniagaan

See more videos...