Verken de startpagina

Verken de startpagina

De afbeelding van de Bing-startpagina downloaden, er meer informatie over krijgen of uitschakelen.

Om u te helpen de wereld om u heen te ontdekken, heeft de startpagina van Bing elke dag een nieuwe afbeelding, video of panorama.

Meer informatie over dit onderwerp

Beweeg met uw muis over het dagelijkse panorama, de video of de afbeelding om de hotspots te zien, en meer over het onderwerp te weten te komen. Elke hotspot heeft informatie over het onderwerp en een koppeling met meer informatie.

Bing-startpagina met zoekvak

Informatie vinden

Voor informatie over een beeld, video of panorama wijst u in de afbeelding in de hoek rechtsonder op het info-pictogram.

Download de afbeelding van de startpagina

U kunt de meeste dagelijkse afbeeldingen van de startpagina downloaden. Klik op het download-pictogram in de hoek rechtsonder van de afbeelding om een afbeelding te downloaden.

Bekijk vorige afbeeldingen

Klik op de pijlen Vorige en Volgende in de hoek rechtsonder van de afbeelding om de afbeeldingen van de laatste zeven dagen te zien.

Schakel de afbeelding uit of in

  • Als u een grijze achtergrond wilt zien in plaats van de dagelijkse afbeelding van de startpagina, gebruikt u deze koppeling om het uit te schakelen.
  • Als u de dagelijkse afbeelding van de startpagina wilt zien in plaats van de grijze achtergrond, gebruikt u deze koppeling om de afbeelding in te schakelen.

Stel Bing in als uw startpagina en zoekprogramma

Gebruik deze koppelingen naar Bing.com in te stellen als uw startpagina (Engels) en Bing het zoekprogramma te maken (Engels) voor deze browser. Volg de instructies op het scherm als Bing niet automatisch de startpagina of het zoekprogramma kan instellen.

Blijf op de hoogte

Als u updates over de startpagina en ander nieuws over Bing wilt ontvangen, kunt u Bing op Facebook leuk vinden of Bing op Twitter volgen.

Sommige functies die hier worden beschreven, zijn mogelijk niet beschikbaar in uw land of regio.

See more videos...