Aan- en afmelden bij Bing voor bedrijven

Aan- en afmelden bij Bing voor bedrijven

Aan- en afmelden bij Bing voor bedrijven.

Zodra uw systeembeheerder u heeft toegevoegd als Bing voor bedrijven-gebruiker, kunt u zich aanmelden met uw werk- of schoolaccount.

Aanmelden bij Bing voor bedrijvenexpando image

Wanneer u bent aangemeld op een toepassing van Office 365, bent u automatisch ook aangemeld op Bing voor bedrijven als u naar Bing.com gaat.

  1. Klik op een willekeurige pagina van Bing.com in de rechterbovenhoek op Aanmelden of Meld je aan om bedrijfsresultaten weer te geven.

    Ga naar https://www.bing.com/business om u aan te melden als deze opties niet worden weergegeven.

  2. Klik in het accountmenu op Verbinden naast Werk- of schoolaccount.
  3. Kies het account waarmee u zich wilt aanmelden als hierom wordt gevraagd of voer uw e-mailadres en wachtwoord in. Normaalgesproken is dit hetzelfde account als waarmee u zich aanmeld op toepassingen van Office 365, zoals Webversie van Outlook (OWA) of SharePoint.
Afmelden bij Bing voor bedrijvenexpando image
  • Klik op een willekeurige pagina van Bing.com in de rechterbovenhoek op uw naam en vervolgens in het accountmenu op Afmelden naast Werk- of schoolaccount.
Naar een Microsoft-account schakelenexpando image
  • Klik op een willekeurige pagina van Bing.com in de rechterbovenhoek op uw naam en vervolgens in het accountmenu op Schakelen naar naast Microsoft-account om over te schakelen naar een Microsoft-account.
Notities
  • De status van uw werk- of schoolaccount (aangemeld of afgemeld) wordt door Bing.com in een cookie opgeslagen. Als u uw cookies verwijdert, bent u de volgende keer dat u naar Bing.com gaat automatisch aangemeld bij uw werk- of schoolaccount.
  • Als u bent aangemeld op Bing voor bedrijven kunnen bepaalde functies, zoals Bing Interesses en Microsoft Rewards anders werken of niet beschikbaar zijn.

Verwante onderwerpen

Hoe Bing voor bedrijven uw gegevens beschermt
Zoeken met Bing voor bedrijven
Feedback over Bing voor bedrijven geven

See more videos...