Hoe Bing voor bedrijven uw gegevens beschermt

Hoe Bing voor bedrijven uw gegevens beschermt

Ontdek alle manieren die Bing voor bedrijven gebruikt om uw zakelijke inhoud en gegevens te beschermen.

Bing voor bedrijven gebruikt verschillende methoden om inhoud en gegevens van uw bedrijf te beschermen:

  • Zoekresultaten van Bing voor bedrijven komen rechtstreeks uit dezelfde vertrouwde cloud als die wordt gebruikt door Office 365. Bing slaat inhoud of gegevens van zakelijke aard niet op in de openbare webindex.
  • Zakelijke resultaten worden alleen weergegeven als u bent aangemeld met uw werk- of schoolaccount.
  • Bing voor bedrijven geeft alleen informatie en bestanden van SharePoint of OneDrive voor Bedrijven weer als deze voor u toegankelijk zijn. U kunt toegang hebben tot gegevens of bestanden als u deze zelf hebt gemaakt, als deze met u of een grotere groep zijn gedeeld of als deze zijn opgeslagen in mappen of op locaties die voor u toegankelijk zijn.
  • Bing gebruikt uw zoekopdrachten bij Bing voor bedrijven niet om openbare zoekresultaten te verbeteren en uw zoekopdrachten worden ook niet gebruikt om de zoekmachine Bing te verbeteren.
  • Bij gebruik van Bing voor bedrijven staat Bing geen advertenties toe die specifiek op u of iemand binnen uw organisatie zijn gericht.
  • Feedback over de zoekresultaten van Bing voor bedrijven worden niet gedeeld met Bing; de feedback is alleen binnen de organisatie beschikbaar.

Verwante onderwerpen

Bing voor bedrijven
Aanmelden bij Bing voor bedrijven

See more videos...