Zoeken met Bing voor bedrijven

Zoeken met Bing voor bedrijven

Vind sites, hulpprogramma's, personen en bestanden als u zoekt met Bing voor bedrijven.

Wanneer u bent aangemeld op een toepassing van Office 365, bent u automatisch ook aangemeld op Bing voor bedrijven als u naar Bing.com gaat. Met Bing voor bedrijven kunt u zoeken naar bladwijzers voor interne sites en hulpprogramma's, informatie over collega's en andere personen binnen uw organisatie, en bestanden die zijn opgeslagen op SharePoint en OneDrive voor Bedrijven.

Sites en hulpprogramma's zoekenexpando image

Bevoegde beheerders en editors binnen uw organisatie kunnen bladwijzers voor sites, hulpprogramma's en andere bronnen maken en publiceren. Bladwijzerresultaten bevatten een korte beschrijving en een koppeling naar de site of bron. Organisaties maken vaak bladwijzers voor de volgende zoekopdrachten: voordelen, HR, reizen, IT-ondersteuning, aanvragen vrije dagen. De bladwijzers worden echter beheerd door uw organisatie. De onderwerpen kunnen dus verschillen en deze voorbeelden leveren daarom mogelijk geen zoekresultaten op.

 1. Ga naar Bing.com en meld u zonodig aan met uw werk- of schoolaccount.
 2. Typ uw zoekopdracht in het zoekveld.
 3. Boven aan de pagina met zoekresultaten of in de rechterkolom van Bing voor bedrijven worden de zoekresultaten voor bladwijzers weergegeven. Onder dit resultaat worden webresultaten weergegeven. Dit zijn openbare zoekresultaten die niet specifiek aan uw organisatie zijn gekoppeld.
Personen zoekenexpando image

Zoekresultaten voor personen geven informatie over individu├źn binnen uw organisatie, zoals hun naam, e-mailadres, titel, functie en kantoorlocatie. Het is ook mogelijk om:

 • Een persoon te bellen, e-mailen of een bericht te sturen via de beschikbare koppelingen
 • Bestanden te bekijken die de persoon recentelijk met u heeft gedeeld
 • Organigrammen en Outlook-groepen te bekijken waar een persoon deel van uitmaakt

Het soort informatie dat wordt weergegeven kan verschillen van deze beschrijving. De beheerders van uw organisatie bepalen welke inhoud wordt weergegeven in de zoekresultaten van Bing voor bedrijven.

 1. Ga naar Bing.com en meld u zonodig aan met uw werk- of schoolaccount.
 2. Typ in het zoekveld de naam van de persoon die u zoekt.

  Gebruik van zowel de voor- als achternaam levert de beste resultaten op. Als u alleen een deel van de naam kent, wordt in Bing voor bedrijven het resultaat weergegeven dat het beste aansluit op uw zoekopdracht. Indien mogelijk krijgt u de optie om meer resultaten weer te geven.

 3. Boven aan de pagina met zoekresultaten of in de rechterkolom van Bing voor bedrijven worden zoekresultaten voor personen weergegeven. Onder dit resultaat worden webresultaten weergegeven. Dit zijn openbare zoekresultaten die niet specifiek aan uw organisatie zijn gekoppeld.

  In bepaalde gevallen worden zoekresultaten voor personen niet automatisch weergegeven, bijvoorbeeld als een naam vaak wordt gezocht op het web. Klik in dit geval op het menu Bedrijfsresultaten rechtsboven op de pagina en selecteer Personen om de resultaten weer te geven.

Bestanden zoekenexpando image

Zoekresultaten voor bestanden bevatten de bestandsnaam en -locatie en mogelijk een kort fragment van de inhoud en de naam van de persoon die het bestand als laatste heeft bewerkt. U kunt bestanden zoeken die zijn opgeslagen op SharePoint en OneDrive voor Bedrijven. De ondersteunde bestandstypen zijn:

 • Word-documenten
 • Excel-spreadsheets
 • PowerPoint-presentaties
 • Visio-bestanden
 • PDF's
 • OneNote-notitieblokken

Zoekresultaten voor bestanden worden gesorteerd naar type:

 • Persoonlijk: bestanden die u recentelijk hebt gemaakt, bewerkt of bekeken en die aansluiten op uw zoekopdracht
 • Alle resultaten: alle bestanden op SharePoint en OneDrive voor Bedrijven die aansluiten op uw zoekopdracht en die voor u toegankelijk zijn.
 1. Ga naar Bing.com en meld u zonodig aan met uw werk- of schoolaccount.
 2. Typ in het zoekveld 'documenten over' plus andere relevante zoektermen.

  Typ bijvoorbeeld 'documenten over belastingcodes' in het zoekveld om te zoeken naar bestanden met belastingcodes die met u zijn gedeeld.

 3. U kunt ook zoekresultaten voor bestanden weergeven door een relevante zoekopdracht op te geven en vervolgens rechtsboven op de pagina in het menu Bedrijfsresultaten de optie Bestanden te selecteren.
 4. Het Bing voor bedrijven-zoekresultaat voor bestanden wordt vervolgens boven aan de pagina met zoekresultaten weergegeven. Onder dit resultaat worden webresultaten weergegeven. Dit zijn openbare zoekresultaten die niet specifiek aan uw organisatie zijn gekoppeld.
Notitie

Als u bent aangemeld op Bing voor bedrijven kunnen bepaalde functies, zoals Bing Interesses en Microsoft Rewards anders werken.

Verwante onderwerpen

Aanmelden bij Bing voor bedrijven
Hoe Bing voor bedrijven uw gegevens beschermt
Feedback over Bing voor bedrijven geven

See more videos...