Delta eller avslutte deltakelse i programmet for forbedret Bing-verktøylinjeopplevelse

Delta eller avslutte deltakelse i programmet for forbedret Bing-verktøylinjeopplevelse

Bidra til å gjøre Bing-verktøylinjen enda bedre.

Når du bruker Bing-verktøylinjen, kan du velge om du vil delta i det valgfrie programmet for forbedret Bing-verktøylinjen-opplevelse. Programmet samler inn informasjon om datamaskinen, søkene dine, adressene til webområder du ser på, og hvordan du bruker Bing-verktøylinjen. Informasjonen hjelper oss med å forbedre kvaliteten og ytelsen til produktene og tjenestene og bidrar til å forhindre at søppelpost og phishing kommer til innboksen din. Når Bing-verktøylinjen er aktivert, samler vi inn informasjon for å forbedre søkerangering og -relevans samt ytelsen til Bing-tjenestene.

For å beskytte personvernet bruker vi ikke noe av informasjonen som er samlet inn via dette programmet, til å identifisere, kontakte eller målrette annonsering mot deg. Vi lagrer denne informasjonen atskilt fra eventuell annen kontoinformasjon som direkte identifiserer deg, slik som navn, e-postadresse eller telefonnummer. Vi anonymiserer eller sletter informasjonen som er samlet inn via dette programmet, når det har gått atten måneder.

Når du installerer Bing-verktøylinjen, kan du velge å delta eller avslutte deltakelse ved å merke eller fjernet merket for Forbedre opplevelsen min før du klikker Fullfør for å fullføre installasjonen.

  1. Åpne nettleseren.
  2. Klikk Innstillinger-knappen Bilde av innstillingsikonet på Bing-verktøylinjen til høyre på Bing-verktøylinjen.
  3. Klikk Kvalitet, velg Nei, jeg vil ikke delta, og klikk deretter Lukk.

Hvis du ikke ser funksjonene som beskrives her, kan det være at du ikke har nyeste versjon av Bing-verktøylinjen. Gå til Nedlastingsside for Bing-verktøylinjen for å installere den.

Beslektede emner

Om Microsofts personvernerklæring og sikkerhetspolicy

See more videos...