Logg deg på og av Bing for bedrifter

Logg deg på og av Bing for bedrifter

Slik logger du deg på og av Bing for bedrifter.

Når systemansvarlig har lagt deg til som en Bing for bedrifter-bruker, kan du bruke jobb- eller skolekontoen din til å logge deg på.

Logg deg på Bing for bedrifterexpando image

Dersom du allerede er pålogget et Office 365-program, logges du automatisk på Bing for bedrifter når du går til Bing.com.

  1. I øverste høyre hjørne av enhver Bing.com-side kan du klikke på Logg på eller Logg på for å se bedriftsresultater.

    Dersom du ikke ser disse alternativene, kan du gå til https://www.bing.com/business for å logge deg på.

  2. I kontomenyen, ved siden av Jobb- eller skolekonto, klikker du på Koble til.
  3. Velg kontoen du vil logge deg på med dersom du bes om det, eller skriv inn e-postadresse og passord. Dette er vanligvis den samme kontoen du bruker til å logge deg på Office 365-programmer som Outlook på nettet (OWA) eller SharePoint.
Logg deg av Bing for bedrifterexpando image
  • I øvre høyre hjørne av en Bing.com-side klikker du på navnet ditt og deretter på kontomenyen. Ved siden av Jobb- eller skolekonto klikker du på Logg av.
Bytt til en Microsoft-kontoexpando image
  • Hvis du vil bytte til en Microsoft-konto, klikker du på navnet ditt og deretter på kontomenyen i øvre høyre hjørne av en Bing.com-side. Ved siden av Microsoft-konto klikker du på Bytt til.
Notater
  • Bing.com lagrer statusen til jobb- eller skolekontoen i en informasjonskapsel, enten du er pålogget eller avlogget. Hvis du sletter informasjonskapslene, logges du automatisk på jobb- eller skolekontoen neste gang du går til Bing.com.
  • Når du er pålogget Bing for bedrifter, kan visse funksjoner som Bing-interesser og Microsoft Rewards oppføre seg annerledes eller være utilgjengelige.

Beslektede emner

Hvordan Bing for bedrifter sikrer informasjonen din
Søk med Bing for bedrifter
Send tilbakemeldinger om Bing for bedrifter

See more videos...