Søk med Bing for bedrifter

Søk med Bing for bedrifter

Finn steder og verktøy, personer og filer når du søker med Bing for bedrifter.

Dersom du allerede er pålogget et Office 365-program, logges du automatisk på Bing for bedrifter når du går til Bing.com. Med Bing for bedrifter kan du finne bokmerker til interne steder og verktøy, informasjon om medarbeidere og andre i organisasjonen, og filer som er lagret i organisasjonens SharePoint og OneDrive for Business.

Søk etter steder og verktøyexpando image

Utnevnte administratorer og redaktører i organisasjonen oppretter og publiserer bokmerker i steder, verktøy og andre ressurser. Bokmerkeresultater har en kort beskrivelse av stedet eller ressursen samt en kobling. Organisasjoner lager ofte bokmerker for disse søkene: ytelser, menneskelige ressurser, reise, IT-støtte, ta fri. Siden disse bokmerkene styres av organisasjonen, kan de være forskjellige fra disse eksemplene og det er ikke sikkert du får søkeresultater dersom du prøver å søke på dem.

 1. Gå til Bing.com og logg deg på jobb- eller skolekontoen dersom det er nødvendig.
 2. Skriv inn søket i søkeboksen.
 3. Et bokmerkeresultat for Bing for bedrifter vises øverst på siden, eller øverst i høyre kolonne. Andre resultater fra nettet vises under. Disse resultatene er offentlige, ikke spesifikke for din organisasjon.
Søk etter personerexpando image

Resultater for personer viser informasjon om en person i organisasjonen, inkludert navn, e-post, tittel eller stilling og hvor kontoret deres er. Du kan også:

 • Ringe og sende e-poster eller meldinger med de tilgjengelige koblingene
 • Se filer vedkommende nylig har delt med deg
 • Se organisasjonskartet og Outlook-grupper de er med i

Informasjonen du ser kan være forskjellig fra denne beskrivelsen. Administratorer i organisasjonen bestemmer innholdet som vises i Bing for bedrifter-resultater.

 1. Gå til Bing.com og logg deg på jobb- eller skolekontoen dersom det er nødvendig.
 2. Skriv inn navnet på personen du vil søke etter i søkeboksen.

  Dersom du inkluderer både for- og etternavn, får du best resultater. Dersom du bare kan en del av navnet, viser Bing for bedrifter deg det resultatet som passer best til søket, samt flere resultater dersom det er mulig.

 3. Et personresultat for Bing for bedrifter vises øverst på siden, eller øverst i høyre kolonne. Andre resultater fra nettet vises under. Disse resultatene er offentlige, ikke spesifikke for din organisasjon.

  I visse tilfeller, for eksempel dersom navnet er veldig vanlig, kan det hende at personresultatet ikke vises automatisk. For å se det velger du Personer i menyen Bedriftsresultater.

Søk etter filerexpando image

Filresultater inkluderer filens navn og plassering, og kan også inkludere en liten del av filens innhold samt hvem som endret den sist og når. Du kan finne filer som er lagret i SharePoint og OneDrive for Business. Filtyper som støttes inkluderer:

 • Word dokumenter
 • Excel regneark
 • PowerPoint presentasjoner
 • Visio filer
 • PDFs
 • OneNote notatblokker

Filresultater organiseres etter type:

 • Personlig: filer som du nylig har opprettet, endret eller vist som passer til søket
 • Alle resultater: alle filer som passer til søket fra organisasjonens SharePoint og OneDrive for Business som du har tillatelse til å se
 1. Gå til Bing.com og logg deg på jobb- eller skolekontoen dersom det er nødvendig.
 2. I søkeboksen skriver du «dokumenter om» og de relevante søkeordene.

  For eksempel: dersom du søker etter «dokumenter om skattekort», får du opp filer om skattekort som har blitt delt med deg.

 3. Du kan også se filresultater ved å skrive inn et søk og velge Filer fra menyen Bedriftsresultater i øvre høyre hjørne av siden.
 4. Et Bing for bedrifter-filresultat vises øverst på siden. Andre resultater fra nettet vises under. Disse resultatene er offentlige, ikke spesifikke for din organisasjon.
Notat

Når du er pålogget Bing for bedrifter, kan visse funksjoner somBing-interesser og Microsoft Rewards oppføre seg annerledes.

Beslektede emner

Logg deg på Bing for bedrifter
Hvordan Bing for bedrifter sikrer informasjonen din
Send tilbakemeldinger om Bing for bedrifter

See more videos...