Wyłączanie i włączanie historii wyszukiwania

Wyłączanie i włączanie historii wyszukiwania

Wyświetlanie historii wyszukiwania, czyszczenie jej lub wyłączanie i włączanie.

Historia wyszukiwania zawiera informacje o wyszukiwaniach, datach wyszukiwania i odwiedzonych witrynach. Na podstawie klikniętych wyników pomaga też ulepszyć wyniki wyszukiwania.

Wyłączanie historii wyszukiwaniaexpando image

Gdy historia wyszukiwania jest wyłączona, nie są do niej dodawane nowe elementy. Istniejąca historia nie jest usuwana. Aby usunąć historię wyszukiwania, należy ją wyczyścić.

Note

Jeśli nie możesz wyłączyć historii wyszukiwania, włącz w przeglądarce JavaScript i pliki cookie, a następnie spróbuj ponownie.

Włączanie historii wyszukiwaniaexpando image
Czyszczenie historii wyszukiwaniaexpando image
  • Aby usunąć z historii jedno wyszukiwanie, na stronie Historia wyszukiwania kliknij ikonę X obok wyszukiwania do usunięcia.
  • Aby wyczyścić całą historię wyszukiwania, na stronie Historia wyszukiwania kliknij opcję Wyczyść wszystko.
Wyświetlanie historii wyszukiwaniaexpando image
  1. Kliknij ikonę Ustawienia w prawym górnym rogu strony, a następnie kliknij opcję Historia po lewej stronie.
  2. Aby wyświetlić historię wyszukiwania według typu lub daty, użyj menu nad historią wyszukiwania.

Niektóre z opisanych tutaj funkcji mogą być niedostępne w Twoim kraju lub regionie.

Powiązane tematy

Włączanie i wyłączanie sugestii dotyczących wyszukiwania
Blokowanie treści dla dorosłych przy użyciu preferencji Bezpieczne wyszukiwanie

See more videos...