Blocați conținutul pentru adulți folosind Căutarea sigură

Blocați conținutul pentru adulți folosind Căutarea sigură

Opțiuni pentru filtrarea textului, imaginilor și materialelor video pentru adulți din rezultatele căutării dvs.

Căutarea sigură păstrează conținutul pentru adulți afară din rezultatele căutărilor dvs. Există modalități diferite de a activa Căutare sigură:

 • Pentru conturile individuale, alegeți opțiunile Căutare sigură de pe pagina Setări.
 • Școlile din Statele Unite se pot înregistra în Programul Bing pentru școli.
 • La nivel de rețea, mapați www.bing.com la strict.bing.com.
 • Pentru un PC individual, mapați www.bing.com la strict.bing.com.

Mai jos vă vom oferi mai multe detalii despre cum puteți implementa Căutare sigură utilizând fiecare dintre metodele de mai sus.

Ajustarea filtrelor dvs. Căutare sigurăexpando image
 1. Pe pagina Setări, faceți clic pe unul dintre filtrele Căutare sigură:
  • Strict filtrează textul, imaginile și materialele video pentru adulți din rezultatele căutării dvs.
  • Moderată filtrează imagini și videoclipuri pentru adulți, dar nu și textul din rezultatele căutării. Aceasta este setarea implicită.
  • Dezactivat nu filtrează conținutul pentru adulți.
 2. Faceți clic pe Salvare.

Este posibil ca unele dintre funcționalitățile și caracteristicile descrise aici să nu fie complet disponibile în țara sau regiunea dvs. Aceasta este cea mai simplă metodă de a activa Căutare sigură, care poate fi dezactivată în orice moment.

Înregistrați-vă în Programul Bing pentru școli (școlile din S.U.A.) expando image

Programul Bing pentru școli este un program gratuit pentru școlile din Statele Unite. Școlile care se înregistrează în Bing au garantate rezultate stricte Căutare sigură și lipsă publicității.

Maparea la nivel de rețeaexpando image

Dacă doriți să garantați rezultate stricte Căutare sigură pentru toți utilizatorii din rețea, de pe router sau serverul proxy mapați www.bing.com la strict.bing.com. Strict.bing.com va garanta că toate rezultatele stricte Căutare sigură sunt returnate pentru toate interogările la acest IP și comenzile Căutare sigură sunt dezactivate.

Recomandăm această metodă drept cea mai bună pentru școlile care nu participă la Programul Bing pentru școli, pentru a garanta rezultate stricte Căutare sigură. De asemenea, sunt bineveniți să utilizeze această metodă utilizatorii personali sau firmele care doresc să garanteze rezultate stricte Căutare sigură.

Pentru a forța Căutare sigură pentru rețeaua dvs., va trebui să actualizați configurația DNS. Setați intrarea DNS pentru www.bing.com pentru a fi CNAME pentru strict.bing.com. Veți dori să utilizați mai degrabă CNAME decât IP-ul strict.bing.com, deoarece CNAME va continua să funcționeze, chiar dacă IP-ul pentru strict.bing.com se modifică. Efectuând modificarea DNS, rezultatele vor continua să apară utilizatorilor ca rezultate normale de pe www.bing.com, dar sunt garantate rezultate stricte Căutare sigură.

Nu recomandăm blocarea IP-ului www.bing.com, deoarece acest lucru ar putea avea impactul advers de blocare a altor domenii Microsoft.

Maparea pentru un PC individualexpando image

Dacă doriți să garantați rezultate stricte de căutare sigură pentru un anumit PC, puteți face acest lucru mapând www.bing.com la strict.bing.com. De exemplu, dacă sunteți părinte și doriți să garantați rezultatele de căutare sigură pe PC-ul copilului dvs., această metodă va funcționa. Doar utilizatorii care sunt administratori pe PC pot anula această modificare.

Pentru a efectua această modificare:

 1. În Windows, faceți clic pe tasta Windows și tastați „Notepad”.
 2. Faceți clic dreapta pe Notepad și selectați Executați ca administrator.
 3. Faceți clic pe Da când Windows vă întreabă dacă doriți ca acest program să efectueze modificări.
 4. Deschideți fișierul gazdă. În majoritatea instalărilor Windows, acesta se află pe: C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
 5. Faceți clic pe tasta Windows, tastați „cmd” și apoi apăsați enter.
 6. Tastați „ping strict.bing.com” și notați IP-ul rezultat. Acesta va fi asemănător cu: 204.79.197.220
 7. Creați o intrare la finalul fișierului gazdă care arată astfel: 204.79.197.220 www.bing.com
 8. Salvați fișierul. Windows va utiliza acum strict.bing.com pentru a garanta rezultatele stricte Căutare sigură pe acest PC.

Dacă Windows este instalat într-o locație diferită pe PC, puteți găsi acest fișier gazdă, tastând următorul lucru la indicatorul de comandă: cd /d %systemroot%\system32\drivers\etc.

NOTĂ: Fișierul gazdă necesită mai degrabă IP-ul curent pentru strict.bing.com decât CNAME. În cazul în care CNAME este utilizat, fișierul gazdă nu va efectua redirecționarea către strict.bing.com IP.

Este posibil ca unele dintre funcționalitățile și caracteristicile descrise aici să nu fie complet disponibile în țara sau regiunea dvs.

Subiecte asociate

Raportați o problemă
Aflați mai multe despre Căutarea sigură

See more videos...