Explorați pagina de pornire

Explorați pagina de pornire

Aflați cum puteți descărca, obține mai multe informații sau dezactiva imaginea de pe pagina de pornire Bing.

Pentru a vă ajuta să explorați lumea înconjurătoare, Bing are o nouă imagine, o nouă panoramă sau un nou videoclip pe pagina de pornire în fiecare zi.

Aflați mai multe despre subiect

Pentru a afla mai multe despre subiectul imaginii, panoramei sau videoclipului zilnic, mutați mouse-ul deasupra lui pentru a afișa hotspoturile. Fiecare hotspot are informații despre subiect și un link pentru a afla chiar mai multe.

Pagină de pornire Bing cu casetă de căutare

Obțineți informații

Pentru informații despre imagine, videoclip sau panoramă, în colțul din dreapta jos al imaginii, indicați pictograma informații.

Descărcarea imaginii de pe pagina de pornire

Puteți descărca majoritatea imaginilor zilnice de pe pagina de pornire. Pentru a descărca o imagine, faceți clic pe pictograma de descărcare, în colțul din dreapta jos al imaginii.

Vedeți imaginile anterioare

Faceți clic pe săgețile Precedenta și Următoarea din colțul din dreapta jos al imaginii pentru a vedea ultimele șapte zile de imagini.

Activați și dezactivați imaginea

  • Pentru a vedea un fundal gri în locul imaginii zilnice de pe pagina de pornire, utilizați acest link pentru a o dezactiva.
  • Pentru a vedea imaginea zilnică de pe pagina de pornire în locul fundalului gri, utilizați acest link pentru a o activa.

Setați Bing ca pagină de pornire și motor de căutare

Utilizați aceste linkuri către setați Bing.com ca pagină de pornire și faceți Bing motorul de căutare pentru acest browser. Dacă Bing nu poate seta automat pagina de pornire sau motorul de căutare, urmați instrucțiunile de pe ecran.

Rămâneți la curent

Pentru a obține actualizări despre pagina de pornire și alte știri despre Bing, dați un like Bing pe Facebook sau urmăriți Bing pe Twitter.

Este posibil ca unele dintre funcționalitățile și caracteristicile descrise aici să nu fie complet disponibile în țara sau regiunea dvs.

See more videos...