Conectarea și deconectarea de la Bing pentru companii

Conectarea și deconectarea de la Bing pentru companii

Cum să vă conectați și deconectați de la Bing pentru companii.

După ce administratorul de sistem v-a adăugat ca utilizator Bing pentru companii, puteți să utilizați contul dvs. de la locul de muncă sau de la școală pentru a vă conecta.

Conectați-vă la Bing pentru companiiexpando image

Dacă sunteți deja conectat la orice aplicație Office 365, veți fi conectat automat la Bing pentru companii când accesați Bing.com.

  1. În colțul din dreapta sus al oricărei pagini Bing.com, faceți clic pe Conectați-vă sau Conectați-vă pentru a vedea rezultate companii.

    Dacă nu vedeți aceste opțiuni de conectare, accesați https://www.bing.com/business pentru a vă conecta.

  2. În meniul de cont, lângă Cont de la locul de muncă sau de la școală, faceți clic pe Conectare.
  3. Dacă vi se solicită acest lucru, selectați contul cu care doriți să vă conectați sau introduceți adresa de e-mail și parola. În mod obișnuit, acesta este același cont pe care îl utilizați pentru a vă conecta la aplicații Office 365, precum Outlook pe web (OWA) sau SharePoint.
Deconectare de la Bing pentru companiiexpando image
  • În colțul din dreapta sus al oricărei pagini Bing.com, faceți clic pe numele dvs. apoi, în meniul contului, lângă Cont de la locul de muncă sau de la școală, faceți clic pe Deconectare.
Comutați la un Cont Microsoftexpando image
  • Pentru a comuta la Cont Microsoft, în colțul din dreapta sus al oricărei pagini Bing.com, faceți clic pe numele dvs., apoi, în meniul contului, lângă contul Microsoft, faceți clic pe Comutare la.
Note
  • Bing.com salvează starea contului dumneavoastră de la locul de muncă sau de la școală, conectat sau deconectat, într-un modul cookie de browser. Dacă ștergeți modulele cookie, la următoarea accesare a Bing.com, veți fi conectat automat la contul dumneavoastră de la locul de muncă sau de la școală.
  • Când sunteți conectat la Bing pentru companii, unele caracteristici, precum Subiecte de interes Bing și Premii Microsoft, pot să se comporte diferit sau să fie indisponibile.

Subiecte asociate

Cum vă menține Bing pentru companii informațiile în siguranță
Căutarea cu Bing pentru companii
Trimiterea de feedback despre Bing pentru companii

See more videos...