Cum vă menține Bing pentru companii informațiile în siguranță

Cum vă menține Bing pentru companii informațiile în siguranță

Aflați despre toate modurile utilizate de Bing pentru companii pentru a vă asigura securitatea conținutului și informațiilor companiei.

Bing pentru companii utilizează mai multe metode diferite pentru a vă asigura securitatea conținutului și informațiilor companiei:

  • Rezultatele Bing pentru companii provin direct de la același cloud de încredere utilizat de Office 365. Bing nu stochează conținutul sau informațiile companiei dvs. în indicele nostru web public.
  • Puteți vedea doar rezultatele companiei dvs. când sunteți conectat cu contul de la locul de muncă sau de la școală.
  • Bing pentru companii va returna doar informații și fișiere SharePoint sau OneDrive for Business pe care aveți permisiunea de a le vizualiza. E posibil să aveți permisiunea deoarece ați creat fișierele sau informații, au fost partajate cu dvs. sau cu un grup mai mare care vă include sau sunt stocate în foldere sau locații pe care aveți permisiunea să le accesați.
  • Bing nu utilizează căutările dvs. Bing pentru companii pentru a îmbunătăți rezultatele publice, iar căutările dvs. nu sunt utilizate pentru a îmbunătăți motorul de căutare Bing.
  • Când utilizați Bing pentru companii, Bing nu permite firmelor care fac publicitate să vă țintească pe dvs. sau pe orice persoană din organizația dvs.
  • Feedback-ul pe care îl trimiteți despre rezultatele Bing pentru companii nu este partajat cu Bing, doar persoanele din organizația dvs. îl pot vizualiza.

Subiecte asociate

Despre Bing pentru companii
Conectați-vă la Bing pentru companii

See more videos...