Căutarea cu Bing pentru companii

Căutarea cu Bing pentru companii

Găsiți site-uri și instrumente, persoane și fișiere atunci când căutați cu Bing pentru companii.

Dacă sunteți deja conectat la orice aplicație Office 365, veți fi conectat automat la Bing pentru companii când accesați Bing.com. Cu Bing pentru companii, puteți găsi marcaje pentru site-uri interne și instrumente, informații despre colegi și alte persoane din organizația dvs. și fișiere stocate de organizația dvs. în SharePoint și OneDrive for Business.

Căutați site-uri și instrumenteexpando image

Administratorii și editorii desemnați de organizați dvs. creează și publică marcaje pe site-uri, instrumente și alte resurse. Rezultatele marcajele includ o scurtă descriere a site-ului sau a resurselor, împreună cu un link către acestea. Organizațiile creează în mod obișnuit marcaje pentru aceste căutări: beneficii, resurse umane, deplasări, suport IT, rezervarea concediilor. Însă, deoarece aceste marcaje sunt gestionate de organizația dvs., ele ar putea varia și aceste exemple de căutare ar putea să nu returneze rezultate.

 1. Accesați Bing.com și conectați-vă la contul de la locul de muncă sau de la școală, dacă este necesar.
 2. Introduceți căutarea dvs. în caseta de căutare.
 3. Un rezultat marcaj Bing pentru companii apare în partea de sus a paginii de rezultate sau în partea de sus a coloanei din drepta. Alte rezultate web apar sub aceasta. Aceste rezultate nu sunt specifice pentru organizația dvs., ci sunt rezultate publice.
Căutați persoaneexpando image

Rezultatele persoană oferă detalii despre o persoană din organizația dvs., inclusiv numele, e-mailul, funcția sau rolul și locația biroului său. Puteți și:

 • Să îi apelați, să le trimiteți un e-mail sau un mesaj utilizând linkurile disponibile
 • Să vedeți fișierele pe care le-au partajat în ultima perioadă
 • Să vedeți organigrama din care fac parte și grupurile Outlook din care fac parte

Tipurile de informații vizualizate pot varia față de această descriere. Administratorii din organizația dvs. determină ce conținut apare în rezultatele Bing pentru companii.

 1. Accesați Bing.com și conectați-vă la contul de la locul de muncă sau de la școală, dacă este necesar.
 2. În caseta de căutare, introduceți numele persoanei pe care doriți să o găsiți.

  Includeți atât numele, cât și prenumele pentru un rezultat cât mai exact; dacă nu știți decât o parte din numele persoanei, însă, Bing pentru companii va afișa rezultatul care se potrivește cel mai bine cu căutarea dvs. și, dacă este posibil, vă va oferi opțiunea afișării mai multor rezultate.

 3. Un rezultat persoană Bing pentru companii apare în partea de sus a paginii de rezultate sau în partea de sus a coloanei din drepta. Alte rezultate web apar sub aceasta. Aceste rezultate nu sunt specifice pentru organizația dvs., ci sunt rezultate publice.

  În unele cazuri, de exemplu atunci când un nume este căutat foarte des pe internet, rezultatul persoană ar putea să nu apară automat. Pentru a-l vedea, în colțul din drepta sus al paginii, în meniul Rezultate companie, selectați Persoane.

Căutați fișiereexpando image

Rezultatele fișier includ numele și locația fișierului și pot include și un mic fragment de conținut și cine și când l-a modificat ultima oară. Puteți găsi fișierele stocate în SharePoint și OneDrive for Business, tipurile de fișier acceptate includ:

 • Documente Word
 • Foi de calcul Excel
 • Prezentări PowerPoint
 • Fișiere Visio
 • PDF-uri
 • Blocnotesuri OneNote

Rezultatele fișier sunt organizate după tip:

 • Personale: fișiere pe care le-ați creat, modificat sau vizualizat recent și care corespund căutării dvs.
 • Toate rezultatele: toate fișierele care corespund în SharePoint și OneDrive for Business ale organizației dvs. pe care aveți permisiunea să le vizualizați
 1. Accesați Bing.com și conectați-vă la contul de la locul de muncă sau de la școală, dacă este necesar.
 2. În caseta de căutare, introduceți „documente despre” și termenii de căutare relevanți.

  De exemplu, textul „documente despre coduri de taxă” introdus în caseta de căutare va returna orice fișiere care au fost partajate cu dvs. și care au legătură cu codurile de taxe.

 3. Puteți vedea și rezultatele fișier prin introducerea unei căutări relevante, dacă, în colțul din dreapta sus al paginii, în meniul Rezultate companii, selectați Fișiere.
 4. Un rezultat fișier Bing pentru companii apare în partea de sus a paginii de rezultate. Alte rezultate web apar sub aceasta. Aceste rezultate nu sunt specifice pentru organizația dvs., ci sunt rezultate publice.
Notă

Când sunteți conectat la Bing pentru companii, unele caracteristici, precum Subiecte de interes Bing și Premii Microsoft, pot să se comporte diferit.

Subiecte asociate

Conectați-vă la Bing pentru companii
Cum vă menține Bing pentru companii informațiile în siguranță
Trimiterea de feedback despre Bing pentru companii

See more videos...