Uvod v storitev Video Bing

Uvod v storitev Video Bing

Ugotovite, kako brskati, deliti ali pošiljati povratne informacije o videoposnetkih Bing.

Oglejte si videoposnetke v spletu prek katerega koli računalnika, ki ima vzpostavljeno internetno povezavo. Rezultati iskanja videoposnetkov na strani Video Bing prihajajo iz različnih virov.

  • Brskajte po videoposnetkih in si jih oglejte: Poiščite in si oglejte videoposnetke, ki jih prenašata MSN in Bing. Videoposnetke lahko iščete po ključnih besedah ali kategorijah ter brskate po priljubljenih, pred kratkim prenesenih in sorodnih videoposnetkih.
  • Delite videoposnetke s prijatelji: Vsak videoposnetek v storitvi Video Bing ima ločen spletni naslov, tako da lahko povezavo do njega pošljete v e-pošti ali neposrednem sporočilu. Videoposnetek lahko tudi vdelate v svoje spletno mesto ali blog oz. ga objavite na spletnem mestu družabnega omrežja, kot je na primer Facebook.
Opomba

Če želite ekipi Video Bing poslati povratne informacije ali podati prijavo o napaki, na spodnjem delu poljubne strani spletnega mesta Video Bing kliknite Povratne informacije. Če imate v računalniku nameščeno programsko opremo, ki preprečuje prikazovanje pojavnih oken, jo boste morda morali začasno onemogočiti.

See more videos...