Prijava zadev

Prijava zadev

Informacije o tem, kako prijaviti žaljive rezultate, morebitne kršitve pravic intelektualne lastnine ali druge pomisleke glede vsebine spletnega mesta.

Če se vam zdijo določeni URL-ji ali druge informacije v rezultatih iskanja sporne, jih lahko prijavite storitvi Bing. Prijava morebitno sporne zadeve ne bo nujno povod za odstranjevanje URL-ja iz rezultatov iskanja. Bing omejuje odstranjevanje rezultatov iskanja na ozek sklop okoliščin in pogojev, da se prepreči omejevanje dostopa uporabnikov iskalnika Bing do ustreznih informacij.

Opomba

Bing ne nadzira vsebine, ki jo objavljajo spletna mesta ali se prikaže v rezultatih iskanja Bing. Da boste prepričani, da je vsebina odstranjena iz rezultatov iskanja, je najbolje, da se obrnete na skrbnika spletnega mesta, ki je objavil vsebino, in zahtevate, da jo izbriše ali odstrani. Tudi če Bing odstrani določen URL iz rezultatov iskanja, bo ta URL še naprej obstajal in ga lahko drugi prek spletnega naslova še vedno odkrijejo, dokler skrbnik spletnega mesta ne odstrani sporne vsebine.

See more videos...