Sodelovanje v programu za izboljšanje uporabniške izkušnje z Vrstico Bing

Sodelovanje v programu za izboljšanje uporabniške izkušnje z Vrstico Bing

Pomagajte izboljšati kakovost in delovanje Vrstice Bing.

Ko uporabljate orodje Vrstica Bing, lahko po želji sodelujete v programu za izboljšanje izkušnje pri uporabi orodja Vrstica Bing. Ta program zbira informacije o vašem računalniku, iskanjih, naslovih spletnih mesti, ki jih obiskujete in načinih uporabe orodja Vrstica Bing. S temi informacijami bomo lažje izboljšali kakovost in delovanje naših izdelkov in storitev ter preprečili dostavo neželene pošte in lažnih sporočil v vaš nabiralnik. Ko je orodje Vrstica Bing omogočeno, zbiramo informacije, da bi bilo razvrščanje iskanja boljše in primernejše in da bi bile storitve Bing kar najkoristnejše.

Ker želimo zaščiti vašo zasebnost, informacij, ki so bile zbrane prek programa za izboljšanje izkušnje, ne uporabljamo za vašo identifikacijo, stik z vami ali ciljno oglaševanje, poleg tega takšne informacije shranjujemo ločeno od informacij o računu, ki jih morda imamo in s katerimi vas je mogoče identificirati, na primer ime, e-poštni naslov ali telefonske številke. Informacije, zbrane prek tega programa, čez osemnajst mesecev spremenimo v anonimne oz. jih izbrišemo.

Ko namestite orodje Vrstica Bing, lahko izberete, da boste ali ne boste sodelovali, tako da izberete ali počistite potrditveno polje Zagotovite si izboljšano izkušnjo, preden kliknete Dokončaj, da dokončate namestitev.

  1. Odprite spletni brskalnik.
  2. Na desni strani orodja Vrstica Bing kliknite gumb »Nastavitve« Slika ikone »Nastavitve« v Vrstici Bing.
  3. Kliknite Kakovost, izberite Ne, ne želim sodelovati in nato kliknite Zapri.

Če ne vidite nekaterih funkcij, opisanih v tej temi, morda nimate nameščene najnovejše različice orodja Vrstica Bing. Če jo želite namestiti, kliknite povezavo Stran za prenos Vrstice Bing.

Sorodne teme

O pravilniku o zasebnosti in varnosti družbe Microsoft

See more videos...