Kako Bing za podjetja zaščiti vaše podatke

Kako Bing za podjetja zaščiti vaše podatke

Seznanite se z načini, na katere Bing za podjetja zagotavlja varnost vsebin in informacij vašega podjetja.

Bing za podjetja varnost vsebin in informacij vašega podjetja zagotavlja na več načinov:

  • Rezultati v storitvi Bing za podjetja izvirajo neposredno iz zaupanja vrednega oblaka, ki ga uporablja tudi Office 365. Bing ne shranjuje nobenih vsebin in informacij vašega podjetja v naš javni spletni indeks.
  • Rezultati vaše organizacije se prikažejo samo, če ste vpisani s svojim službenim ali šolskim računom.
  • Storitev Bing za podjetja prikaže samo informacije in datoteke v storitvi SharePoint ali OneDrive za podjetja, za katere imate dovoljenje za ogled. Dovoljenje lahko imate, če ste vi ustvarili datoteke ali podatke, so vam ali večji skupini, katere član ste, bili dani v skupno rabo oziroma so shranjeni v mapah ali na mestih, za katere imate dovoljenje za dostop.
  • Bing ne uporablja vaših iskanj v storitvi Bing za podjetja za izboljšanje javnih rezultatov in vaša iskanja se ne uporabljajo za izboljšanje iskalnika Bing.
  • Ko uporabljate Bing za podjetja, Bing ne omogoča oglaševalcem, da bi ciljali vas ali kogar koli drugega v vaši organizaciji.
  • Povratne informacije, ki jih pošljete o rezultatih iskanja v storitvi Bing za podjetja, se ne posredujejo v Bing, vidijo jih lahko samo osebe v vaši organizaciji.

Sorodne teme

O storitvi Bing za podjetja
Vpis v Bing za podjetja

See more videos...