Iskanje v storitvi Bing za podjetja

Iskanje v storitvi Bing za podjetja

Z iskanjem v storitvi Bing za podjetja lahko poiščete mesta, orodja, osebe in datoteke.

Če ste že vpisani v katero od aplikacij Office 365, boste samodejno vpisani v Bing za podjetja, ko obiščete Bing.com. Bing za podjetja omogoča dodajanje zaznamkov za interna mesta in orodja, informacije o sodelavcih in drugih osebah v organizaciji ter datoteke, shranjene v storitvah SharePoint in OneDrive za podjetja vaše organizacije.

Iskanje mest in orodijexpando image

Skrbniki in uredniki vaše organizacije lahko ustvarjajo in objavljajo zaznamke za mesta, orodja in druge vire. Rezultati z zaznamki vključujejo kratek opis mesta ali vira, vključno s povezavo do njega. Organizacije pogosto ustvarijo zaznamke za te vrste iskanj: prejemki, kadrovska služba, podpora za IT ali prijava odsotnosti. Upoštevajte, da te zaznamke upravlja vaša organizacija in se lahko razlikujejo, zato ta vzorčna iskanja morda ne bodo vrnila rezultatov.

 1. Obiščite Bing.com in se vpišite s službenim ali delovnim računom, če je to potrebno.
 2. V polje za iskanje vnesite iskalni izraz.
 3. Rezultat, ki ima zaznamek v storitvi Bing za podjetja, se prikaže na vrhu strani z rezultati ali na vrhu desnega stolpca. Drugi rezultati iz spleta se prikažejo pod njim. Ti rezultati niso povezani z vašo organizacijo, ampak so javni rezultati.
Iskanje osebexpando image

Rezultati iskanja oseb omogočajo informacije o posamezni osebi v vaši organizaciji, vključno z njenim imenom, e-poštnim naslovom, nazivom ali vlogo ter lokacijo delovnega mesta. Mogoče je tudi naslednje:

 • klicanje, pošiljanje e-pošte ali sporočila prek prikazanih povezav,
 • ogled datotek, ki jih je ta oseba nazadnje dala v skupno rabo z vami,
 • ogled organigrama te osebe in skupin v storitvi Outlook Groups, v katere je včlanjena.

Prikazane informacije se lahko razlikujejo od tega opisa. Vsebino, ki se prikaže v rezultatih iskanja storitve Bing za podjetja, določijo skrbniki vaše organizacije.

 1. Obiščite Bing.com in se vpišite s službenim ali delovnim računom, če je to potrebno.
 2. V iskalno polje vnesite ime osebe, ki jo želite poiskati.

  Za najboljši rezultat navedite ime in priimek, če pa poznate samo del imena te osebe, bo storitev Bing za podjetja prikazala najustreznejše rezultate za vaše iskanje ter ponudila prikaz več rezultatov, če bodo na voljo.

 3. Rezultat iskanja osebe v storitvi Bing za podjetja se prikaže na vrhu strani z rezultati ali na vrhu desnega stolpca. Drugi rezultati iz spleta se prikažejo pod njim. Ti rezultati niso povezani z vašo organizacijo, ampak so javni rezultati.

  V nekaterih primerih, ko je npr. ime zelo pogost iskalni izraz v spletu, se rezultat iskanja osebe morda ne prikaže samodejno. Če ga želite prikazati, v zgornjem desnem kotu v meniju Rezultati v podjetju izberite Osebe.

Iskanje datotekexpando image

Rezultati iskanja datotek vključujejo ime in mesto datoteke, lahko pa vključujejo tudi kratek izrezek vsebine ter podatek o času in osebi, ki je datoteko nazadnje spremenila. Omogočeno je iskanje datotek, shranjenih v storitvah SharePoint in OneDrive za podjetja, podprte pa so naslednje vrste datotek:

 • dokumenti aplikacije Word,
 • preglednice aplikacije Excel,
 • predstavitve aplikacije PowerPoint,
 • datoteke aplikacije Visio,
 • datoteke PDF,
 • zvezki aplikacije OneNote.

Rezultati iskanja datotek so organizirani glede na vrsto:

 • Osebne: datoteke, ki ste jih ustvarili, spremenili ali pred kratkim odprli, ki ustrezajo vašemu iskanju.
 • Vsi rezultati: vse ustrezne datoteke v storitvah SharePoint in OneDrive za podjetja, za katere imate dovoljenje za dostop.
 1. Obiščite Bing.com in se vpišite s službenim ali delovnim računom, če je to potrebno.
 2. V iskalno polje vnesite izraz »dokumenti o« ter mu dodajte želen izraz.

  Če npr. vnesete »dokumenti o davčnih kodah«, se bodo prikazale datoteke, ki so bile dane v skupno rabo z vami in so povezane z davčnimi kodami.

 3. Rezultate iskanja datotek lahko vidite tudi, če vnesete ustrezen iskalni izraz ter v zgornjem desnem kotu v meniju Rezultati v podjetju izberete Datoteke.
 4. Rezultat iskanja osebe v storitvi Bing za podjetja se prikaže na vrhu strani z rezultati. Drugi rezultati iz spleta se prikažejo pod njim. Ti rezultati niso povezani z vašo organizacijo, ampak so javni rezultati.
Opomba

Ko ste vpisani v Bing za podjetja, lahko nekatere funkcije, npr. Interesi Bing in NagradeMicrosoft, delujejo drugače.

Sorodne teme

Vpis v Bing za podjetja
Kako Bing za podjetja zaščiti vaše podatke
Pošiljanje povratnih informacij o storitvi Bing za podjetja

See more videos...