Први кораци у услузи Bing видео записи

Први кораци у услузи Bing видео записи

Сазнајте како да прегледате или делите Bing видео записе и како да шаљете повратне информације о њима.

Гледајте видео записе на мрежи са било ког рачунара који је повезан са интернетом. Резултати за видео записе на локацији Bing видео записи потичу из различитих медијских извора.

  • Проналазите и гледајте видео записе: Проналазите и гледајте видео записе који се отпремају помоћу услуга MSN и Bing. Можете да претражујете видео записе по кључним речима или категоријама, као и да прегледате популарне, недавно отпремљене и повезане видео записе.
  • Делите видео записе са пријатељима: Сваки видео запис на локацији Bing видео записи има посебну веб адресу, тако да можете да пошаљете везу до видео снимка путем е-поште или тренутних порука. Такође можете да уградите видео запис на својој веб локацији или блогу или да га поставите на друштвене мреже, као што је Facebook.
Напомена

Ако имате повратне информације или желите да пријавите грешку тиму за услугу Bing видео записи, на дну било које странице на веб локацији Bing видео записи кликните на опцију Повратне информације. Ако на рачунару имате инсталиран софтвер за блокирање искачућих прозора, можда ћете морати прво да га онемогућите.

See more videos...