Пријављивање забринутости

Пријављивање забринутости

Информације о томе како да пријавите увредљиве резултате, забринутост у вези са интелектуалном својином или друге недоумице у вези са садржајем веб-локације.

Уколико имате недоумица које су везане за одређене URL адресе или друге информације садржане у резултатима претраге, можете да пријавите то услузи Bing. Пријављивање забринутости неће обавезно довести до уклањања URL адресе из резултата претраге. Bing ограничава уклањање резултата претраге на мали скуп околности и услова како би се избегло ограничавање приступа корисницима претраживача Bing релевантним информацијама.

Напомена

Bing не контролише садржај који веб-локације објављују, односно садржај који се појављује у резултатима претраге. Да бисте били сигурни да ће се садржај уклонити из резултата претраге, најбоље би било да се обратите веб-мастеру веб-локације која је објавила тај садржај и да затражите да се он избрише или уклони. Чак и ако Bing уклони URL адресу из резултата претраге, она ће наставити да постоји и може се открити директним одласком на веб-адресу све док веб-мастер не уклони садржај са њихове веб-локације.

See more videos...